Джордж Клуни: Винаги се срамувам от себе си, когато съм до съпругата си

Актьорът сподели, че изпитва несигурност във визията си

16.12.2023 | 21:46 Редактор: Вяра Димова
Джордж Клуни: Винаги се срамувам от себе си, когато съм до съпругата си

Едва ли някой би сметнал Джордж Клуни за грозен, освен той самият. Актьорът, който допреди години беше смятан за най-красивия ерген в Холивуд, признава, че не се чувства красив на червения килим, особено ако до него е застанала съпругата му Амал. 

След като двойката направи дебюта си на червения килим през 2015 година на наградите "Златен глобус", 62-годишният актьор и чаровната 45-годишна адвокатка се превърнаха в най-коментираното и стилно семейство на Холивуд.

Двамата често са давани за пример за начина си на обличане – семпъл, елегантен и в крак с модата, а Амал винаги попада в класациите за най-добре облечени дами на филмови премиери, наградни церемонии и въобще навсякъде, където се появи. 

В разговор с ET обаче Клуни признава, че не е чак толкова уверен във външния си вид и не се смята за толкова красив, колкото го описват страничните наблюдатели.

Актьорът бе придружен от съпругата си на премиерата на филма The Boys on the Boat в Лос Анджелис, на който е режисьор и продуцент. Това е поредната им съвместна проява за последните дни, след като в Лондон Джордж се прояви като истински джентълмен, задържайки чадъра над главата на съпругата си, за да ѝ позволи да покаже целия си блясък пред камерите. 

"Винаги се срамувам от себе си, защото съм облечен с нещо, което нося за хиляден път", казва той, отбелязвайки, че Амал винаги изглежда зашеметяващо до него. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС