Хороскоп за 16 декември: Успехи за Везните, Раците да помислят първо за себе си

Телците ще са много натоварени

16.12.2023 | 08:42 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 16 декември: Успехи за Везните, Раците да помислят първо за себе си

Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Артистичните ви умения ще изпъкват видимо и ще ви подтикват към нестандартни постъпки. От значение е как ще решите да ги проявите – дали създавайки някаква приятна изненада за околните или напротив – давайки воля на разрушителния си бунтарски дух. Помислете за последствията и ще стигнете до правилния избор.

Телец

Изведнъж ще се окаже, че имате работа "за целия китайски народ". С присъщата си упоритост ще се справите, стига да спазвате правилата и да разпределите задачите си максимално точно. Не критикувайте хората, които се опитват да ви помогнат.

Близнаци

Единственият ви проблем може да се сведе до това, че ще получите няколко покани за приятелски купони и ще ви е трудно да решите коя да изберете. Доверете се на въображението си. Със сигурност ще ви подскаже какво да направите, за да не пропуснете нито една възможност за забавление.

Рак

Постарайте се да игнорирате контактите с хора, които ви ангажират с мрачните си мисли. Дори някой такъв да ви потърси с огромното желание да сподели с вас преживяванията си, измислете благовидна причина да избегнете разговора. В крайна сметка, да се чувствате удобно е по-важно, отколкото да угодите на нечий каприз.

Лъв

За част от замислите ще се натъкнете на затруднения и няма да можете да ги осъществите. Не търсете виновните извън себе си. Опитайте се своевременно да преподредите задачите си така, че да сте максимално ефективни, полезни и доволни от направеното.

Дева

Ще се наложи да оставите на заден план част от собствените си задължения, за да се намесите в изпълнението на чужди задачи. Направете го осъзнато. Наистина ще поизостанете малко, но пък ще се запознаете с нови хора, които след време с радост ще ви съдействат.

Везни

С каквото и да се заемете, ще успеете да го довършите. И то не защото сте много работливи или добре организирани, а защото ще сте достатъчно убедителни да прехвърлите по-голямата част от работата си на "подизпълнители", а те ще са достатъчно старателни, за да я свършат вместо вас.

Скорпион

Преценете внимателно дали да се придържате към собствените си планове или да отстъпите инициативата на близките си и старателно да им помагате. При първия вариант може да останете в изолация, докато при втория разполагате с реални шансове за подобряване на отношенията и настроението у дома.

Стрелец

Дейностите, с които ще трябва да се ангажирате ще са изключително с практическа насоченост. Мисълта ви е ясна, логична и в комбинация с последователните ви действия най-вероятно ще постигнете набелязаното. Отделете време и за близките си, за да не се почувстват пренебрегнати.

Козирог

Прегледайте наличностите и анализирайте прецизно финансовото си състояние. Ако в близко време очаквате някакви приходи, по-вероятно е да не ги получите, така че разпределете оптимално средствата, с които разполагате в момента. Не е желателно да "излизате на червено" точно преди празниците.

Водолей

Ориентирайте се към дейности, изискващи логика и постоянство. Успеете ли да си изградите алгоритъм на работа, дори да не довършите започнатото, на следващите етапи няма да имате проблеми с продълженията. Не се натоварвайте с чужди емоции, пише az-jenata.bg.

Риби

Каквото и да се случва около вас, запазете спокойствие. Някои ситуации или поведението на присъстващи може да изглеждат странни. Във ваш интерес е да осигурите собственото си спокойствие, вместо да се занимавате с изясняване на мотивите за постъпките им.

Снимка: pixabay