Хороскоп за 9 декември: Телците чистят финансови задължения, Козирозите да се отпуснат

Близнаците действат с един замах

09.12.2023 | 09:01 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 9 декември: Телците чистят финансови задължения, Козирозите да се отпуснат

Овен

Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си причините. Някои замисли просто вече не са актуални. Защо да си губите времето с тях?

Телец

Опитайте се изцяло или частично да погасите съществуващите финансови задължения и да придобиете ясна представа за състоянието на наличностите си. Не е изключено след Новолунието да получите изгодна оферта, изискваща бърз отговор.

Близнаци

Тонусът и въображението ви са еднакво силни. С каквото и да се заемете, бихте могли да го направите "с един замах“. Ще е непростимо да не използвате момента за нещо истински съществено.

Рак

Съсредоточете се максимално, ако работата ви е свързана с цифри или изисква попълване на документи. Не разчитайте на подсказките на колегите, а четете указанията. Чуждите съвети може да доведат до повтаряне на чужди грешки.

Лъв

Два фактора могат да ви създадат проблеми – да надцените възможностите си или да подцените сложността на задачите. Преди да се заемете с каквото и да било, опитайте се да си дадете реална сметка колко време ще ви е нужно, за да се справите. Ако не успеете, значи е за предпочитане да се откажете от въпросната задача.

Дева

Посветете деня си на близките, на хобито и на допир с природата доколкото е възможно. При това разпределете времето си така, че да правите всяко от нещата поотделно. Ще се почувствате доволни от себе си, пише az-jenata.bg.

Везни

Не насрочвайте делови срещи и разговори, а ако вече сте набелязали такива, опитайте да ги отложите. Няма да се стигне до ефективни решения и може да изпитате силно неудовлетворение.

Скорпион

Новини отдалече, може би дори от друга държава, леко ще ви натъжат. Едва ли ще е нещо фатално, по-скоро ще отпадне съществуваща уговорка, която сте очаквали с нетърпение.

Стрелец

Не се занимавайте с уреждане и не участвайте в обсъждане на юридически въпроси. Аргументите ви, колкото и надеждни да ви изглеждат, ще се окажат недостатъчни, за да отстоите твърденията си.

Козирог

Не си правете твърде амбициозни планове. Напротив, ориентирайте вниманието си към обичайните, ежедневни, дори леко отегчителни задачи, но такива, които можете да вършите „с вързани очи“. Ще си осигурите спокойствие и достатъчно време за почивка.

Водолей

Ограничете контактите и изобщо избягвайте общуването с хора, които познавате отскоро. Не е изключено да ви вкарат в заблуда или да ви въвлекат в противозаконна афера. Постарайте се да спазвате правилата.

Риби

Участвайте само в дейности, за които се чувствате подготвени. Проверявайте подробно информацията, с която разполагате и при минимално съмнение в достоверността ѝ, не я използвайте.


1
1 rate up comment rate down comment 0
...
преди 7 месеца