fallback

Хороскоп за 4-10 декември: Динамика за Близнаците, Раците да очакват изненади

Венера преминава в знака на Скорпион, седмицата ще е интересна за много от зодиакалните знаци

04.12.2023 | 12:15 Автор: Вяра Димова

Очаква ни интересна и динамична седмица. Венера преминава в знака на Скорпион. Повече за вашата зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Спокоен период. С професионалните задачи ще се справите по предполагаемия начин. Не отлагайте за следващата година онова, за чието довършване разполагате с условия. Бихте могли да уредите съществени финансови въпроси, да организирате дейностите по преместване, ако сте набелязали такова, да потърсите варианти за допълване на липсващите ви знания в практикуваната от вас област.

Телец

Поддържайте контактите си активни. Насочете усилия към осъществяване на смелите си замисли, които биха създали устойчива база за напредъка ви през следващата година. Ще се справите с всичко, стига да имате желание.

Близнаци

Разумът определено ще вземе надмощие над емоциите, така че можете да се ориентирате към сложните и отговорни решения. Каквото и да измислите, ще бъде полезно и ефективно. Събитията ще са динамични, интересни, с ясно послание и ориентация. 

Рак

Предстоят дребни изненади, които непрекъснато ще ви принуждават да променяте плановете си. Приемете го с ясното съзнание, че се случва нещо хубаво и нужно. Не се съпротивлявайте на новото и неизвестното, преди да сте осъзнали смисъла му.

Лъв

С каквото и да се заемете, ще го довършите успешно. Помислете за нещата, които в някакъв момент не са ви се получавали и сте се отказали на третия опит. Върнете се към тях. Този път резултатите истински ще ви удивят. 

Дева

Почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на вниманието. Околните ще имат желание да си общуват с вас, да споделят мнението си, да получат съвети и препоръки. Не се изолирайте и не ги дръжте далеч от себе си. Разширявайки контактите, ще можете да разгърнете лидерските си качества, да си осигурите надеждни сътрудници, да се запознаете с чуждите постижения.

Везни

Началото на седмицата ще е леко неясно и напрегнато. Изведнъж ще се окаже, че успоредно с текущите задачи се налага да се заемете и с някои предишни проблеми. Дали защото са останали недовършени, дали защото обстоятелствата са променени и трябва да се въведат корекции, не се знае, но усещането за липса на достатъчно време може да ви разтревожи.

Скорпион

Първоначално ще успеете да отхвърлите поредица проблеми от бюрократичен характер. Попълване и представяне на документи, уреждане на сложни финансови, имотни или юридически въпроси, погасяване на задължения. 

Стрелец

Много е вероятно да ви възложат или да ви помолят да се заемете с някаква допълнителна работа. Не отказвайте. Освен съответното допълнително възнаграждение ще можете да промените и статуса си в служебната структура. 

Козирог

Настроението ви ще е доста странно. От една страна ще сте чувствителни спрямо чуждите грижи и съпричастни към общочовешките неприятности, от друга – стремежът към лична свобода и независимост ще създава дистанция между вас и околните. 

Водолей

Първоначално ще се наложи да се занимавате предимно с рутинни задачи, което ще ви отегчи и направи раздразнителни. Не е подходящо да стартирате нови проекти и да се опитвате да решавате сложни въпроси.

Риби

Мрачното време и постепенното скъсяване на светлата част от денонощието може да се отразят на настроението ви, но с малко повече въображение, вложено в украсата на пространството около вас, ще оправите нещата.

Четете повече в az-jenata.bg.

Къде ще празнувате Коледа и Нова година?

И на двата празника ще си бъда в България.
82%
В България за Коледа и в чужбина за Нова година.
6%
В чужбина за Коледа и в България за Нова година.
2%
И двата празника ще прекарам в чужбина.
6%
Все още не съм решил.
5%
Общо 2404 гласа

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback