Хороскоп за 20 октомври: Лъвовете решават спорен въпрос, Телците ще разчитат на приятели

Везните да не си създават прекалени очаквания

29.10.2023 | 08:22 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 20 октомври: Лъвовете решават спорен въпрос, Телците ще разчитат на приятели

Овен

Не позволявайте да ви въвличат в конфликтни ситуации. Не се поддавайте на провокации, особено на пътя по време на пътуване. Импулсивното поведение на някои водачи може да създаде предпоставки за авария, дистанцирайте се своевременно.

Телец

При необходимост от помощ разчитайте само на приятелите, доказали надеждността си през годините, в които сте заедно. Прибегнете ли до услугите на скорошни познати, ще ви подведат, но по-лошото е, че ще се наложи да се занимавате с едно и също нещо няколко пъти.

Близнаци

Промяна на обстоятелствата ще ви позволи да се избавите от нечия зависимост. Ще можете да се заемете самостоятелно с казус, за чието решаване ви е била нужна помощ и сте се чувствали обвързани по начин, който не ви е особено приятен.

Рак

Завършването на актуален проект може да се забави поради належаща промяна на някое от съществуващите споразумения. Действайте според обстановката и с идеята да избегнете допълнителните разходи доколкото е възможно.

Лъв

Ще се наложи окончателно да се занимаете със спорен въпрос и да вземете решение, което към момента сте се опитали да избегнете. Преценете обстоятелствата обективно и цялостно. Част от условията са променени и ще ви е значително по-лесно, пише az-jenata.bg.

Дева

Вероятно ще се наложи да предприемете кратко пътуване. Направете го без опасения. Ще се запознаете с нови хора, ще се заредите с положителни емоции, ще разширите сферата си на влияние и най-вече, ще се почувствате доволни от себе си.

Везни

Прекалените очаквания обикновено създават предпоставки за разочарование и недоволство. Ако не идеализирате прекалено обстоятелствата, при които попадате и хората, с които се свързвате, ще си осигурите един пълноценен и прекрасен ден.

Скорпион

Доверете се изцяло на прословутата си подозрителност, макар че препоръката може да ви звучи като оксиморон. Не вярвайте на щедри обещания, примамливи предложения и блестящи идеи за намиране на несметни богатства. Ще се окажат почти толкова реални, колкото предизборните обещания.

Стрелец

Не инвестирайте в продължителни проекти и не обсъждайте дългосрочни споразумения. Обстоятелствата са нестабилни и след като се променят, няма да разполагате с първоначалните условия, което означава, че може да претърпите загуби.

Козирог

Почти непрекъснато мнението ви ще е коренно различно от това на събеседниците. Усещането, че ви пренебрегват може да предизвика пристъпи на раздразнителност. Опитайте се да овладеете емоциите, за да не навредите на отношенията. Приемете, че освен вашата има и други гледни точки.

Водолей

Спазвайте правилата за безопасност при работа с остри предмети, въртящи механизми и електроуреди. Съществуват предпоставки за инцидент.

Риби

Не е препоръчително да влизате в противоречия с представителите на държавната администрация и изпълнителната власт. Избягвайте криминогенните зони, където дори минимален инцидент може да създаде сериозни усложнения.