Хороскоп за 22 октомври: Водолеите да внимават с парите си, успехи за Девите

Рибите са податливи на натравяне или алергични реакции

22.10.2023 | 09:21 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 22 октомври: Водолеите да внимават с парите си, успехи за Девите

Неделният ден ще ни предложи много вълнуващи преживявания и емоции. В следващите редове можете да се запознаете с прогнозата на астролог Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към уреждане на финансови и материални въпроси. Ако сте набелязали някакви специфични покупки, бихте могли да ги намерите на изгодни цени.

Телец

Изненадващо делово предложение за сътрудничество може да ви завари неподготвени. Прегледайте подобни оферти и публикувани в интернет практики, преди да дадете окончателния си отговор. От съществено значение е да прецените правилно перспективата.

Близнаци

Не е изключено да получите парични постъпления от направена преди време неголяма инвестиция. Анализирайте състоянието на собствените си финанси, за да решите дали да заделите резерв или да реинвестирате.

Рак

Включването в мащабно публично мероприятие ще е съпроводено със създаване на нови контакти. Част от тях ще са интригуващи, а и перспективни. Споделяйте замислите си, но без да ги разкривате изцяло.

Лъв

Видим напредък ще постигнете с творческите занимания и с такива, изискващи усвояване на нови знания. Всяка издирена, прочетена и анализирана информация рано или късно ще се окаже полезна за осъществяване на намеренията ви.

Дева

Не се съмнявайте в себе си. С каквото и да се заемете, ще постигнете предполагаемия краен резултат, особено ако е свързано с пътуване или сътрудничество със задгранични партньори.

Везни

Присъствайки в приятелска компания ще се запознаете с интригуваща личност. Разговорът ще ви подскаже как да се справите с уреждането на юридически въпрос, който от доста време ви безпокои.

Скорпион

Меркурий преминава във вашия знак. Ще сте много по-убедителни, но и по-привлекателни. Ако имате неуредени спорове с някого, намерете начин за провеждане на разговор. Ще осъзнаете детайли, които преди са ви убягвали и ще стигнете до съгласие.

Стрелец

Запознанство, създадено преди не повече от месец, изведнъж ще промени характера си и ще ви засегне дълбоко емоционално. Ако връзката е била без никаква насоченост може да се превърне в любовна, но ако отношенията ви се базират на общ бизнес, преценявайте внимателно ходовете си.

Козирог

С част от практическите си занимания ще се натъкнете на затруднения. Овладейте реакциите, защото в дъното на ситуацията ще стои субективен фактор. Установите ли кой е и по какви причини ви пречи, ще успеете да го отстраните.

Водолей

Не приемайте предложения за съучастие в проекти, изискващи сериозно финансиране, но без точни параметри. Не влагайте средства в строителство, покупка на имот и разработване на земеделски земи, пише az-jenata.bg.

Риби

Подбирайте внимателно местата, от които купувате хранителни продукти, както и самите продукти. Следете за сроковете на годност. Употребявайте лекарства само в предписаната дозировка. Податливи сте на отравяне или алергична реакция.

Снимка: pixabay