fallback

Хороскоп за 21 октомври: Неприятни изненади за Раците, Телците поемат важни задачи

Водолеите да не се разсейват при попълване на документи

21.10.2023 | 08:50 Автор: Вяра Димова

Каква е прогнозата за съботния ден и какво ни вещаят звездите, ще разберем от хороскопа на астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи за кратко време да се справите с повече занимания от предвидените. Мобилизирайте се максимално, защото част от получените резултати ще потвърдят нуждата от експерименти, които сте провели преди време.

Телец

Обстоятелствата ще ви принудят да работите "на бързи обороти". Всички задължения, с които се налага да се справите, ще са във възможностите ви. При условие, че сте достатъчно съсредоточени, праволинейни и последователни, ще напреднете с проект, който към момента е в "мъртва точка".

Близнаци

Липсата на информация ще е съществено условие, създаващо напрежение и затруднения при изпълнение на текущите задачи. Тъй като обстоятелствата са обективни и няма как да им въздействате, постарайте се да запазите спокойствие и да уплътните доколкото е възможно времето, с което разполагате.

Рак

Човек, с когото принципно сте в добри отношения, ще ви направи неприятно впечатление с поведението си. Не бързайте да съдите и да се сърдите преди да сте установили причините.

Лъв

Деловите разговори ще се провеждат трудно, защото "всеки ще дърпа чергата към себе си". Установите ли, че е невъзможно да обедините интересите, намерете начин за отлагане на процедурата.

Дева

Случайно изпусната фраза от член на семейството може да предизвика съмнения, дори пристъпи на ревност. Не стигайте до разправии, ако не разполагате с видима причина.

Везни

Въздържайте се от участие в публични мероприятия от масов характер. Съществуват предпоставки за инцидент или друг вид неприятно преживяване.

Скорпион

Обстановката ще е напрегната, неясна и ще се налага на моменти да "вземете управлението в свои ръце". Направете го отговорно и без излишни манипулации.

Стрелец

Избягвайте разговорите, разкриващи подробности от личния ви живот. Не вярвайте на обещания, за които е ясно, че няма как да бъдат осъществени.

Козирог

Пазете старателно личните си вещи и личните си данни. Проблемите, възпрепятстващи работния процес, доколкото ги има, ще са свързани с комуникационната техника.

Водолей

Не се разсейвайте при попълване на документи. Дребна грешка може да повлече след себе си сериозни последствия, особено ако е свързана с финансова операция, пише az-jenata.bg.

Риби

Вземете необходимите предохранителни мерки, ако работите с остри, режещи предмети, силни химикали и промишлени електроуреди. Съществуват предпоставки за травма.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback