Хороскоп за 14 октомври: Раците да ограничат контактите, неочаквани новини за Везните

Нестабилен ден за Скорпионите

14.10.2023 | 09:28 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 14 октомври: Раците да ограничат контактите, неочаквани новини за Везните

Какво ви очаква в съботния ден според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Физическата ви издръжливост не подлежи на никакво съмнение, но емоционалното състояние може да ви създаде проблеми, особено ако общувате с хора, които не са ви особено приятни. Във ваш интерес е да не прекалявате с претенциите.

Телец

Ще се натъквате на разни дребни спънки, опитвайки се да се справите с текущите задачи. Запазете спокойствие и действайте с присъщата си упоритост. Ще постигнете, каквото сте си наумили, но не от първия опит.

Близнаци

Ще разполагате с благоприятни условия за занимания, изискващи сръчност и с крайно неподходящи за умствена работа. От начина, по който ще подредите програмата си, зависи дали ще се почувствате доволни от себе си или не.

Рак

Ограничете контактите и се придържайте към правилата. Ориентирайте вниманието си към дейности, целящи подобряване на организацията и повишаване на производителността както на индивидуално, така и на колективно ниво.

Лъв

Заемете се приоритетно със задачите, за чието изпълнение ви е необходимо съдействие от държавната администрация. Прегледайте документите и заявленията, които сте подавали. Направете втори опит с онези, които са ви били отказани. Този път ще получите одобрение.

Дева

Вероятно ще се наложи да се откажете от изпълнението на някои индивидуални задачи за сметка на колективните. Включете се активно. Старанието ви ще получи висока оценка, а останалите участници ще поддържат образцов ред във ваше присъствие.

Везни

Новолуние и пръстеновидно Слънчево затъмнение във вашия знак. Неочаквани новини може да ви принудят да тръгнете напът. Въздържайте се от създаване на нови запознанства, преживяванията едва ли ще са особено приятни.

Скорпион

Обстановката около вас ще е нестабилна. Няма да разполагате с достатъчно устойчива информация за окончателни заключения по въпросите, които ви интересуват. Установите ли, че събитията не се развиват според очакванията ви, сменяйте подхода, съветва az-jenata.bg.

Стрелец

Каквито и цели да сте си поставили, за осъществяването им ще имате нужда от допълнително външно съдействие. Консултирайте концепциите си с по-опитни и по-възрастни от вас.

Козирог

Отстоявайте интересите си, без да навлизате в чужда територия. При уреждане на домашни, семейни и роднински проблеми се съобразявайте с мнението и на останалите участници в процеса.

Водолей

При повечето дейности, които сте си набелязали, ще е от значение не да постигнете най-добрия резултат, а изобщо да ги довършите и да получите някакъв резултат. Придържайте се към тактиката, че от двете злини трябва да се избере по-малката и имайте готовност да внесете корекции при необходимост.

Риби

Случайно постъпила информация ще ви помогне да си изясните причините за преживяна преди време неприятност, която все още има отражение върху някои решения. Ще си създадете ясна представа за смисъла на фактите и насоката на следващите си действия.