Хороскоп за 8 октомври: Близнаците да внимават с харчовете, Везните да не се колебаят

Телците да не проявяват инат

08.10.2023 | 08:19 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 8 октомври: Близнаците да внимават с харчовете, Везните да не се колебаят

Овен

Проблеми ще съпровождат както личните, така и деловите взаимоотношения. Избягвайте импулсивните реакции и обмисляйте изказванията си, особено ако са с характеристика на отказ. Думата „не“ може да бъде казана по различни начини.

Телец

Не позволявайте прословутата ви упоритост да се превърне в инат. Ако мнението на близките ви се разминава с вашето, анализирайте аргументите им. Освободете се от предубежденията, които ви пречат.

Близнаци

Подхождайте прагматично към уреждането на финансови въпроси. Проявете пестеливост дори с риск да ви обвинят в скъперничество. Здравият консерватизъм е за предпочитане при покупка на скъпи продукти с продължително приложение.

Рак

Не взимайте и не давайте пари назаем. В случай, че все пак се наложи да го направите, не вярвайте на устни обещания, а оформяйте уговорките си писмено. Осигурявайки си документи, ще избегнете сериозни загуби.

Лъв

Постарайте се да довършите започнатите занимания и най-вече прекъснатите разговори. Ако между вас и когото и да било от партньорите ви съществуват недоизяснени казуси, побързайте да ги разтълкувате, за да не хвърлят сянка върху сътрудничеството ви.

Дева

Съсредоточете силите си не върху най-важното, а върху най-трудното. Ще разполагате с достатъчно благоприятни условия за справяне с предизвикателствата, които ви плашат, стига да използвате оптимално ресурсите си.

Везни

Творческият ви потенциал е силен и ако овладеете присъщата си колебливост, ще постигнете много повече, за много по-кратко време, отколкото сте предвидили. Ориентирайте се към дейности, чието изпълнение зависи предимно от вас, за да не сте принудени да се съобразявате с чуждо мнение, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Оставете въображението да ви води. Ще се справите еднакво добре, независимо дали се занимавате с една или с няколко дейности. Нестандартните комбинации ще дадат удивителни резултати.

Стрелец

Овладейте амбициите и не си поставяйте неизпълними задачи. Не обещавайте повече, отколкото сте в състояние да изпълните. Дори никой да не ви обвини в безотговорност, самите вие ще се почувствате недоволни от себе си.

Козирог

Не пренебрегвайте правилата. Ако в процеса на работа се натъкнете на изненадващи, временни ограничения, съобразете се с тях и изчакайте. Ще е излишно прахосване на сили и средства да се опитвате да „разбивате стената с глава“.

Водолей

Поведението на хората от най-близкото ви обкръжение може да е странно и изпълнено с неоснователни претенции. Каквото и да искат от вас, не им отказвайте директно, а измислете шеговит отговор, който не би ги засегнал. Ще успокоите обстановката, избягвайки излишните разправии.

Риби

Ограничете контактите. Избягвайте присъствието на места или в компании, където има непознати. Единственият ефект от общуването с тях ще е, че ще ви отегчат и ще ви създадат усещането за безполезно пропиляно време.