Хороскоп за 10 септември: Близнаците да не харчат, интензивни контакти за Рибите

Лъв, ще се чувствате по-пълноценни в екипни дейности

10.09.2023 | 07:43 Редактор: Михаела Димитрова
Хороскоп за 10 септември: Близнаците да не харчат, интензивни контакти за Рибите

Овен

Огледайте обстановката около себе си и ако не сте доволни, ако това, което виждате не ви харесва, значи е крайно време да го промените. Преди да започнете, помислете дали би било редно да включите и близките си в процеса.

Телец

Ще ви споделят някаква тайна, която от една страна ще ви изненада, от друга – ще ви натъжи. Помислете как без много шум да проверите доколко чутото е истина. Най-вероятно ще се окаже доста пресилено и без повод за тревога.

Близнаци

Прегледайте старателно и задълбочено финансовото си състояние, наличностите. Анализирайте разходите. Със сигурност ще ви хрумне лесен начин за оптимизирането им.

Рак

Придържайте се към логиката на събитията и приспособявайте намеренията си към тях колкото е възможно по-гъвкаво. След като го направите, ще установите, че по този начин сте постигнали много по-добър ефект с много по-малко усилия.

Лъв

Ще се чувствате много по-пълноценни, участвайки в екипни дейности. Дори да не сте запознати с всички детайли по конкретната работа, ще се окажете свързващо звено между отделните изпълнители.

Дева

Част от новите ви контакти ще се изграждат на принципа на спонтанното предпочитание, но другата и то по-съществена част, ще е резултат от интелектуалните ви търсения. Разкривайки наклонностите си пред новите познати, ще спечелите първо одобрението, а след това и поддръжката им.

Везни

Създайте си точен списък на неотложните задачи и преценете обективно условията за изпълнението им. Колкото сте по-пестеливи по отношение на вложените ресурси, толкова по-убедителни ще са постиженията ви.

Скорпион

Една от трудните, дори непосилна в даден момент задача ще е да се концентрирате върху каквото и да било. Усетите ли, че мислите ви непрекъснато се прехвърлят от тема на тема, приемете че „не ви е ден“ за отговорни занимания и се ориентирайте към онези, които предпочитате.

Стрелец

Разговорите със събеседниците ви твърде бързо ще се превръщат в разгорещени спорове. Ако правилно прецените ефекта от тях, може да не се стигне до прекратяване на връзки и отношения.

Козирог

Текущите ви задължения, макар и дребни, ще са твърде много. Затруднението ви ще идва не от това, че не знаете как да ги изпълните, а от това, че ще се чудите откъде да започнете. Помолете някого от близките си за съдействие и се заемете с онова, което избере.

Водолей

Задоволете се със слушателска позиция и второстепенна роля. До края на деня ще установите, че е била много по-благоприятна за вас от всичко друго и че сте научили от разговорите, протичащи наоколо, много повече, отколкото ако бяхте разпитвали, информира az-jenata.bg.

Риби

Контактите ви ще са интензивни, разнообразни и част от тях във виртуалната среда. Няма тема, за която да не се чувствате подготвени. Ще впечатлите събеседниците си и трайно ще спечелите доверието им.

Снимка: Pixabay