Хороскоп за 9 септември: Везните да пестят мнението си, Раците с неочаквани успехи

Девите да преценят коя задача търпи отлагане

09.09.2023 | 08:15 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 9 септември: Везните да пестят мнението си, Раците с неочаквани успехи

Овен

Контактите ви преобладаващо ще са случайни и почти винаги с непознати събеседници. Интересното е, че без да сте си го поставили за цел или да сте очаквали точно това, ще установите, че с повече от един човек имате еднакви гледни точки и общи теми на разговор.

Телец

Колкото и спешни да ви изглеждат заниманията, с които се налага да се справите, опитайте да действате с умерено темпо. Мисълта, че изоставате, че няма да се справите и че може да се окажете в губеща позиция, може да предизвика пристъпи на раздразнителност и погрешни решения.

Близнаци

По какъвто и въпрос да са разговорите, в които участвате, ще успеете да се проявите по най-добрия начин. Паметта ви е услужлива, ще ви подсказва получена преди доста време информация, благодарение на която ще успеете да защитите принципните си позиции.

Рак

След обичаен разговор с приятел ще измислите как да се справите със задача, която буквално преди ден ви е изглеждала съвсем непосилна. Въодушевени от идеята и от изпълнението ѝ ще направите толкова много, че ще предизвикате искрено възхищение у близките си.

Лъв

Почти непрекъснато някой ще се опитва да ви занимава със себе си, с проблемите си, да споделя факти, които ни най-малко не ви интересуват, да навлизат в личното ви пространство. Не се ли постараете да овладеете ситуацията незабавно и да се дистанцирате, рискувате голяма част от времето ви да се запълни буквално с празни приказки.

Дева

Мислите ви ще са ориентирани предимно към практически дейности и ще ви се иска да осъществите всичко с един замах. Не би било зле преди да направите първата крачка, да се посъветвате с някого. Ще си дадете сметка кое е по силите ви и кое може да се отложи във времето.

Везни

Ще се окажете в губеща позиция, ако непрекъснато се опитвате да се намесвате в нечие занимание, подсказвайки как може да се направи по-добре. На вас ще ви е неприятно, че никой не се интересува от мнението ви, а тези, към които са насочени препоръките ви ще недоумяват защо се опитвате да ги контролирате, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Ще присъствате или ще участвате в събитие, което ще ви наведе на мисълта, че е настъпил моментът, в който трябва да предприемете някаква промяна. Дали ще го направите или не, зависи само от решителността ви и от готовността на близките да ви подкрепят.

Стрелец

Следвайте замислите си, независимо от мнението на близкото ви обкръжение. Дори да ви разубеждават, ако сте сигурни в себе си, не се колебайте. Преценете риска и проявете решителност. Няма да съжалявате.

Козирог

По странно стечение на обстоятелствата ще се случи да участвате в доста дискусии. Ще се чувствате достатъчно подготвени за всички обсъждани теми, но независимо от това е за предпочитане да не отстоявате прекалено разгорещено гледната си точка. Изслушвайки и останалите, може да научите нещо полезно.

Водолей

Колкото и незначителни да са задачите ви, ще ги възприемате като дейност с изключителна важност. Лошото е, че влагайки прекалено много въображение и енергия, рискувате умората да ви изпълни за броени часове. Прегледайте всичко набелязано и се заемете с изпълнението поединично и без напрежение.

Риби

Ще се справите без никакви задръжки със злободневните въпроси. Близките ще приемат резултатите ви с респект. Опитайте се да ги включите в заниманията си. Колкото по-полезни се чувстват, толкова по-старателни ще са в изпълнението.