fallback

Хороскоп за 3 септември: Разходи за Рибите, важни запознанства за Лъвовете

Деви, разчитайте на себе си при осъществяване на целите

03.09.2023 | 08:26 Автор: Вяра Димова

Какво ви очаква през днешния ден, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Ще сте в изключително удобната за вас ситуация не само да се възползвате от събитията, но и да им въздействате. Излъчвате увереност, великодушие, ентусиазъм и околните ще са готови да подкрепят всяка ваша свежа, макар и ексцентрична идея.

Телец

Не се опитвайте да "свирите първа цигулка", почти сигурно е, че няма да ви се получи. Ще се чувствате много по-удобно, ако оставите инициативата на някой друг, а вие се задоволите с "поддържаща роля". Така дори да се явят някакви проблеми, отговорността няма да е ваша.

Близнаци

Една древна мъдрост предупреждава: внимавай какво си пожелаваш. И, ако от доста време ви се иска да преживеете нещо необичайно, то бъдете готови за изненади. Те ще ви принудят да промените плановете си и за известно време да "плувате по течението", но в типично ваш стил ще се ориентирате достатъчно бързо, за да успеете да сложите ред в хаоса.

Рак

Лично ще разберете какво означава да сте на точното място в точния момент, а може би дори и с точните хора. Е, ако не решите да останете през целия ден у дома и да го посветите на близките си, то най-вероятно ще осъществите запознанство, което ще се отрази на възгледите ви.

Лъв

При участие в публично мероприятие ще спечелите симпатиите на всички, с които се случи да общувате. С част от тях запознанството ще е мимолетно, но контактите с други ще се окажат трайни, полезни и надеждни.

Дева

Нищо не би могло да ви спре или разубеди, веднъж тръгнали да осъществявате целите си. Ако разчитате само на себе си, няма причини да не се справите. Заложите ли на чуждо участие е много възможно да ви подведат и само да разпилеете потенциала си без особен смисъл.

Везни

Настроението ви ще варира от замечтано до меланхолично и никак няма да е в хармония с динамичната обстановка, в която ще се намирате. В случай, че все пак успеете да се съсредоточите, то бихте могли да се включите в случващите се събития и добре да се позабавлявате.

Скорпион

Още в началото на деня ще осъзнаете, че задачите ви са несъразмерно много спрямо времето, с което разполагате. Ако се опитате да приемете и факта, че нищо не е чак толкова спешно и че от вас зависи да вдигнете глава, да се огледате и да си създадете някакво разнообразие, то ще се почувствате истински доволни.

Стрелец

Ще разполагате с подходящи условия за разгръщане на организаторските си умения. След като въдворите ред там, където е необходимо и то по най-добрия възможен начин, ще спечелите не само адмирациите на останалите участници, но и поредица нови почитатели.

Козирог

Заниманията ви няма да са особено сложни, но въпреки това ще се натъкнете на затруднения при изпълнението им. Ще се намери кой да ви предложи помощ, при това искрено и чистосърдечно. Приемете я с благодарност. Ще се почувствате много по-уверени и реализирани.

Водолей

Въздържайте се от участие в дейности, изискващи концентрация. Неумението ви да си създадете лична организация ще си личи буквално по изражението и по некоординираните ви изказвания и действия. Ориентирайте енергията си към несъществени занимания и в никакъв случай не участвайте в хазартни игри, пише az-jenata.bg.

Риби

Ще се наложи да се справите с непредвиден финансов проблем. Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления, но въпреки това редуцирайте разходите, за да не загубите придобивката си по-бързо, отколкото сте си представяли.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback