Хороскоп за 27 август: Ново запознанство за Телците и духовни занимания за Стрелците

Лъвове, днес сте раздразнителни

27.08.2023 | 07:35 Редактор: Михаела Кирилова
Хороскоп за 27 август: Ново запознанство за Телците и духовни занимания за Стрелците

Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще ви потърсят сметка за неизпълнено обещание. Уредете взаимоотношенията си незабавно. Изненадващо, но ще се окаже полезно за професионалните ви позиции.

Телец

Ново запознанство, осъществено със съдействие на приятели, ще се окаже от съществено значение. Първоначално няма да се впечатлите, но съвсем скоро интересът ви към въпросната личност видимо ще се повиши.

Близнаци

Вероятно под въздействието на Меркурий, вашият управител, който в момента е в ретроградно движение, ще успеете да "превърнете дефектите в ефекти". Събития, които при други условия биха ви ядосали, този път дори и да не се окажат полезни, поне ще ви развеселят.

Рак

Настроението ви ще е доста неустойчиво и ще се отрази на работоспособността. За предпочитане е да отложите важните и сложни занимания или, ако са спешни, да ги изпълнявате с партньор, чието присъствие ви радва.

Лъв

Ще сте доста раздразнителни и то за откровени дреболии. Постарайте се да не драматизирате спънките, на които се натъквате. Посветете се на домашните задължения, с които се справяте без особени емоции.

Дева

Независимо дали се намирате в шумна компания или се наслаждавате на тишината в кварталната градинка, щом има хора около вас, незабавно ще се окажете в центъра на вниманието. Дали, защото ще окажете помощ или ще споделите мнение, не се знае, но със сигурност ще си спечелите куп нови почитатели.

Везни

Каквито и грандиозни проекти да си правите, ще се наложи да се откажете от тях и да се занимаете с домашно-битовите дейности. Ако все пак искате да си осигурите някаква почивка, за предпочитане активна, то не се вторачвайте в дреболии, опитайте се да свършите обичайните задължения колкото е възможно по-бързо и след това „дим да ви няма“.

Скорпион

С колкото повече хора общувате, с толкова повече недоразумения ще се налага да се справяте. Здравословната тактика в такива моменти и да ограничите контактите до санитарния минимум и да се въздържате от участие в каквито и да било дискусии.

Стрелец

Стремежът ви към естетичното и красивото ще е изключително силен. Отделете време за духовни занимания, които винаги са много по-ценни от реалната парична стойност, която заплащате за тях.

Козирог

Присъствието ви на някакво събитие силно ще повлияе на емоционалното ви състояние. Ще изпитате желание да споделите чувствата и мислите си с някого. Няма нищо лошо в подобен порив, стига да изберете подходящия събеседник.

Водолей

Придържайте се към тенденцията на събитията. Наблюдавайте внимателно и говорете само, когато е необходимо. Незначителни на пръв поглед детайли ще ви помогнат да се ориентирате в ситуация, която до момента ви е била странна и да си обясните причините за появата ѝ, информира az-jenata.bg

Риби

Въображението ще стимулира творческия ви потенциал и, даже да нямате директно отношение към литературата и изкуствата, изведнъж ще ви се прище да се пробвате на това поприще. Не ограничавайте ентусиазма си. Какъвто и да е крайният резултат, ще изпитате удовлетворение.

Снимка: Pixabay