Хороскоп за 6 август: Нови запознанства за Раците, незабравими преживявания за Лъвовете

Близнаци, ориентирайте се към творчески, а не към сухи абстрактни занимания

06.08.2023 | 07:43 Редактор: Михаела Димитрова
Хороскоп за 6 август: Нови запознанства за Раците, незабравими преживявания за Лъвовете

Овен

Каквито и лични ангажименти да сте набелязали, няма да ги свършите. И то не, защото ви мързи или си губите времето, а защото околните непрекъснато ще имат нужда от помощта ви във всякакъв смисъл. Не им отказвайте, направеното добро ще се върне към вас като бумеранг.

Телец

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. За предпочитане е да сте само в кръга на близките си. В противен случай рискувате да ви въвлекат в мероприятие, което ни най-малко не ви интересува.

Близнаци

Ориентирайте се към творчески, а не към сухи абстрактни занимания. Сензитивността ви е повишена и сте впечатлителни, не е желателно да се включвате в благотворителни, протестни акции и други, предполагащи съчувствие към нечие нещастие. Може за дълго да ви изпълнят с мрачни мисли.

Рак

Случайно импровизирано пътуване ще ви срещне с нови хора. Реагирайте дружелюбно. Ще можете да създадете полезни делови контакти и е във ваш интерес да се възползвате.

Лъв

Непредвидена покана за среща с приятели може да ви завари неподготвени, но не отказвайте да участвате в партито. Магнетични сте, ще привлечете вниманието, ще се почувствате "в свои води" и преживяванията ще са незабравими.

Дева

Със сигурност няма да можете да осъществите замислите си самостоятелно и ще ви е нужно съдействие. Ще си го осигурите, ще го получите, но ще ви отнеме толкова много сили и нерви, че на края ще се питате имало ли е смисъл.

Везни

Прословутата ви двойственост ще се окаже изключително полезна. С лекота ще можете да възприемете ролята на добрия слушател, да се включите в какви ли не дискусии, да споделите полезен опит. Ще спечелите привърженици, чиято компания ще ви е особено приятна.

Скорпион

В желанието си да бъдете "в час с нещата" ще ви е интересно да чуете всяка информация, която близките ви са готови да споделят. Само не прекалявайте с любопитството, за да не ви заподозрат в нечисти замисли като клюкарски уклон, например.

Стрелец

Ориентирайте се към сложни дейности, които малко или много ви карат да се съмнявате в себе си. С каквото и да се заемете, околните с удоволствие ще ви предложат съдействието си. В крайна сметка, ще се окаже, че те са свършили работата, а вашата грижа е била само да ги направлявате.

Козирог

Между близките ви непрекъснато ще изникват някакви спорни въпроси, предизвикващи остри конфликти и дори размяна на не особено любезни реплики. Реагирайте незабавно. Никой, освен вас, не би могъл да възстанови мира в семейството, така че не оставяйте ситуацията на самотек.

Водолей

С текущите си задължения ще се справите буквално на автопилот, но разговорите с околните ще отнемат доста време, а на моменти и нерви. Поведението на част от тях ще е хаотично, нелогично или създаващо излишни грижи, което няма как да не ви развали настроението, макар и за кратко, информира az-jenata.bg.

Риби

Контактите ще са интензивни, а онези, които изглеждат най-случайни и непреднамерени, в последствие ще се окажат със съществено значение. Подбирайте внимателно думите и преценявайте действията си. Първото впечатление от вас ще е най-трайно.

Снимка: Pixabay