fallback

Хороскоп за 5 август: Приятни изненади за Лъвовете, Козирозите да са предпазливи

Скорпионите не трябва да се включват в рискови дейности

05.08.2023 | 07:33 Автор: Михаела Кирилова

Какво ви очаква през днешния ден, може да видите в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Желанието да бъдете забелязани силно ще ви мотивира към активни действия. Използвайте момента. Бихте могли без никакви усилия да направите поне част от нещата, които непрекъснато отлагате.

Телец

Обстоятелствата, при които попадате ще са и сложни и неясни. Ще ви е трудно да направите логични заключения за мястото си в общата картина и единственото, на което можете да разчитате е интуицията ви. Следвайте я.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен и всяка нова идея, която ви хрумва, ще ви се струва завладяваща и уникална. Дори да е така, не всички ще са приложими. Изберете си една или няколко, за които сте сигурни, че не само ще ги осъществите, а и ще си заслужават усилията.

Рак

Най-сложната ви задача ще е да си създадете ефективна лична организация. Нещо непрекъснато ще отвлича вниманието и ще ви отклонява от започнатото занимание. Помислете дали наистина не е за предпочитане да "направите завой" и да се отдадете на истински пълноценна почивка.

Лъв

Изненадите може да са дребни, но ще са приятни и зареждащи с добро настроение. Дори скучните неща ще ви изглеждат по-различно от обикновено, така че ако нещо много ви е отегчавало и все сте го оставяли на заден план, то сега бихте могли набързо да го свършите и да го забравите.

Дева

Леко раздразнителни сте и е желателно да ограничите контактите. Дори обикновени безобидни забележки от страна на близките биха могли да предизвикат взрив от емоции от ваша страна. Не приемайте чутото твърде лично, защото най-вероятно няма да е.

Везни

Ще сте доста разсеяни и не е препоръчително да обмисляте отговорни решения. Освен това част от информацията може просто да ви убегне или да не оцените правилно важността ѝ. Ще избегнете допускането на сериозни грешки, ако обсъждате с близките си темите, които ви интересуват.

Скорпион

Странна случка в началото на деня ще приповдигне градуса на емоциите и ще промени цялостното ви отношение към всички следващи преживявания. Възможно е на някои от тях да придадете повече значение, отколкото те наистина имат. Не се включвайте в рискови дейности.

Стрелец

Почти непрекъснато ще сте в центъра на събитията. Наблюдавайте ситуацията и поведението на околните. Ще имате възможност да покажете на какво сте способни и е във ваш интерес да го направите.

Козирог

Приемете с доза предпазливост всички предложения да се включите в едно или друго мероприятие, което не ви интересува и не ви засяга пряко. Докато се усетите, може да ви въвлекат в интрига, от която трудно ще се измъкнете.

Водолей

Вътрешният ви подтик ще е да разгърнете колкото е възможно по-видимо и в по-широк диапазон необикновения си характер. Да удивите околните с оригиналните си виждания, разбира се, не е лошо, стига да не го направите погазвайки правилата и навлизайки в чужда територия, пише az-jenata.bg

Риби

Избягвайте разговорите с хора, които са повече или по-малко успешни от самите вас. Не се сравнявайте с околните и не говорете за постиженията си. И в двата случая чувството на завист, независимо от чия страна е проявено, ще помрачи отношенията задълго, а може би и изцяло.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback