Хороскоп за 30 юли: Скорпионите са непредвидими, зареждащи емоции за Девите

Раците се сблъскват с редица случайности

30.07.2023 | 08:21 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 30 юли: Скорпионите са непредвидими, зареждащи емоции за Девите

Овен

Изборът на дейности е изцяло ваш. С каквото и да се заемете, ще го направите по най-добрия начин, така че започнете с онова, което непрекъснато се правите, че не забелязвате, защото ви е неприятно или предполагате, че ще ви затрудни.

Телец

Жертвоготовни сте и с радост ще предложите съдействие на всеки, нуждаещ се от помощ и подкрепа. Прекрасно е да чувствате, че сте полезни, стига получаващите услуга да не започнат да паразитират върху вас.

Близнаци

Довършете започнатите и изостанали дейности. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да ги представите пред доста хора и да си осигурите привърженици или клиенти.

Рак

Поредица случайности ще се окаже нещо като проверка на отношението ви към околния свят. Ще се натъкнете на спънки при осъществяване на собствените си планове, но пък ще може да сте полезни на някой друг. Имайте предвид, че направеното добро ще ви освободи от отрицателните емоции.

Лъв

Контактите ще са интензивни, но преобладаващо с непознати. Поведението им ще варира от едната крайност в другата. Опитайте се да останете в "златната среда“. Не се подвеждайте по прекалено любезните и не се изнервяйте от прекалено нападателните.

Дева

Началото на деня ще е съпроводено с приятно събитие и ще ви зареди с оптимистично настроение. Ако задачите, които сте си набелязали не са спешни, отложете ги и излезте сред природата. Поемайки от енергията ѝ, ще повишите работоспособността си и ще довършите отсрочените дейности за норматив.

Везни

Посветете деня на близките си. Изненадващо ще установите, че всички са имали нужда от съдействието ви, но не са го казали, за да не ви безпокоят. Ще се почувствате доволни от факта, че сте им били полезни.

Скорпион

Настроението ви ще е доста променливо и ще се отрази на желанието за общуване. На моменти ще сте прекалено бъбриви и в следващата минута – безучастни. За предпочитане е да сте в обкръжението на близки, които достатъчно добре ви познават.

Стрелец

Ще е много трудно някой да ви отклони от първоначалните намерения. Не е във ваш интерес да превръщате упоритостта в инат. Вслушайте се в аргументите на близките, които категорично отказват да ви подкрепят. Може би имат основателни причини?

Козирог

Задачите, които ви изглеждат най-лесни, вероятно ще отнемат най-много време и сили и обратно – тези, за които се опасявате, че няма да се справите, ще се получат от първия път. Бихте могли да „обърнете палачинката“ като започнете с трудното. Усещането за успех ще ви се отрази стимулиращо, пише az-jenata.bg.

Водолей

От вас зависи да си осигурите един истински спокоен, макар и не особено пълноценен ден. Просто не участвайте в никакви спорни дискусии, които биха развалили както настроението, така и отношенията ви.

Риби

Убедителни сте, въздействащи и бихте могли да проведете трудните разговори на имуществени теми с роднини, с които до момента не стигате до никакво споразумение. Може да не се съгласят изцяло с предложенията ви, но поне за част от тях ще постигнете единомислие.

Снимка: pixabay