Хороскоп за седмицата 17 - 23 юли

16.07.2023 | 18:15 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за седмицата 17 - 23 юли

Овен

От съществено значение е преминаването на Северния лунен възел във вашия знак, но влиянието на това събитие ще е бавно и продължително. Предстоящият период ще е спокоен като съществен напредък ще постигнат онези, чиято сфера на дейност е търговията и комуникацията с по-твърд акцент към международната търговия. Не се заемайте с проекти, за чието изпълнение не сте осигурили обезпечение. Едно от условията за напредък и да разполагате с надеждно партньорство.

Телец

Участвайте активно в екипните дейности. Разпределяйте грамотно финансите си, материалното ви състояние ще е доста нестабилно. Успешно ще завършите сделките и споразуменията със задгранични партньори или с такива, които се намират на голямо разстояние от вашето местоположение.

Основният напредък ще засегне професионалния ви статус, а неочакван източник на проблеми може да се окажат неправилно попълнени документи или излишно похарчени пари. Кратките пътувания ще са наситени с положителни емоции и приятни спомени.

Близнаци

Ангажиментите ви ще са повече, отколкото очаквате и си представяте, защото вероятно ще се наложи да отделите време и за вече довършени дейности, изискващи актуализация. Енергетиката ви ще е стабилна, силите ще ви стигнат за всичко и, ако усетите отпадналост, липса на тонус и нежелание да правите каквото и да било, то най-вероятно няма да става дума за здравословен проблем, а за хронично натрупвана умора.

Създайте си устойчив режим на труд и почивка с ясната насоченост, че трябва да сте по-често сред природата, на чист въздух и тишина, за да поддържате работоспособността си стабилна. Семейните спорове ще са предимно на тема финанси и жилищно благоустройство. Търсете начин за обединяване на всички мнения към една концепция.

Рак

Домашно-битовите задачи ще вземат връх над професионалните. Успоредно с тях грижите за по-младите или по-възрастни членове на семейството ще изместят на заден план необходимостите на колегите или приятелите. Степента на натовареност няма да е еднаква в различните дни и, а ако успеете все пак да си осигурите определена доза лично време, никак няма да съжалявате.

Колкото и да е малко, ще ви помогне да поддържате устойчив тонус и ясна мисъл. В личен план разгорещени спорове може да се появят при семейни двойки, които са заедно сравнително от скоро.

Единственият начин да ги избегнат е да не прекаляват с претенциите един към друг. Що се отнася до семействата, натрупали към момента продължителен съвместен стаж, основната тема за ожесточени спорове ще е доста прозаична и ще се свежда до ремонтни или други битови дейности тип „досадни“.

Лъв

Съществените астрологични събития ще се случат именно във вашия знак и то в последния ден от седмицата. Едното е, че там ще навлезе Слънцето, вашият управител, а второто, че Венера ще премине в ретроградно движение. До тогава обстановката ще е динамична, често неясна и противоречива.

Причина за конфликтите, до колкото ги има, ще са собствените ви вътрешни страхове. Отново ще придобият актуалност и някои проблеми от миналото, свързани с финанси, отложени плащания или разпределение на недвижимо имущество.

Част от въпросите ще получат бързо решение, а друга част ще се окажат критични и е възможност да се стигне до прекратяване на връзки и разрив във взаимоотношенията. Избягвайте действията, подтикнати от мотото: след мен и потоп!

Дева

Динамичен период, който ще се окаже особено важен по отношение професионалното развитие, стабилизиране на позициите и разширяване на бизнеса. Ще успеете да уредите важни сделки и да ги оформите в писмени споразумения. Пътуванията ще са безпроблемни и полезни, независимо от целта и разстоянието, на което се реализират.

Почти ежедневно ще получавате предложения за участие в нови проекти или непознати до момента занимания. Преди да отговорите, запознайте се задълбочено със смисъла и перспективата им за развитие. Не инвестирайте ресурси във високорискови и ниско рентабилни замисли.

Партньорските отношения ще са спокойни, за разлика от колегиалните, които на моменти може да излязат от рамките на добрия тон. Проявете предпазливост при дискутиране на „пожароопасни“ теми.

Четете повече в az-jenata.bg