Хороскоп за 16 юли: Телците се стремят към новото, Козирозите да не спорят

Риби, ще има нови персони в познатите за Вас компании

16.07.2023 | 07:42 Редактор: Михаела Димитрова
Хороскоп за 16 юли: Телците се стремят към новото, Козирозите да не спорят

Овен

По необясними причини ще сте доста раздразнителни, избухливи, склонни към прояви на егоцентризъм. Постарайте се да овладеете емоциите, особено когато сте на публични места, за да не "настъпите мотиката от погрешната страна".

Телец

Не се изненадвайте, ако ви изпълни силен стремеж към новото, непознатото, необичайното. Най-лесният начин да го удовлетворите е да си организирате пътуване или пътешествие към непозната местност или друг обект, където никога не сте били. Ще се окаже пълноценно съчетание на полезното с приятното.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на разточителност, особено спрямо близките си хора. Угаждайки на всичките им капризи няма да докажете колко са силни чувствата ви към тях, но със сигурност ще нарушите финансовия си баланс.

Рак

Ще сте магнетични за околните и едновременно с това уверени в самите себе си. Бихте могли да се справите с всички проблеми, независимо от сложността им, и да получите помощ в нужния момент, стига да избегнете жестовете, демонстриращи превъзходство.

Лъв

Каквото и да е поведението ви, независимо дали говорите, дали мълчите, дали се опитвате да останете "в сянка", ще привличате вниманието. Опитайте поне да се възползвате от ситуацията. Споделете замислите си. Много е вероятно да си осигурите спонсори за осъществяването им.

Дева

Съзнанието ви е отворено за нови идеи, а вътрешния мир – за нови емоции. От вас зависи да нарушите динамичния си стереотип и да си организирате някакво екстремно преживяване. Единственото условие, към което трябва да се придържате е да не се отклонявате от правилата.

Везни

Ще изпитвате раздразнение от всичко, което не отговаря на критериите ви за ред, чистота и естетика. Първите пристъпи на недоволство ще предизвикат близките ви, а продължението ще дойде от поведението на абсолютно непознати, на които се натъквате случайно. Заемете се с хобито си. Ще се успокоите бързо и трайно.

Скорпион

Ще осъществите безпроблемно всичките си замисли, ако внимателно наблюдавате събитията около себе си, анализирате ги своевременно и успявате да приложите заключенията си. Колкото сте по-общителни, толкова повече привърженици ще спечелите.

Стрелец

Обстановката около вас на моменти ще е напрегната и то поради въздействието на фактори, върху които не сте в позиция да влияете. Усетите ли, че назряват пристъпи на враждебност, дистанцирайте се по най-бързия начин, за да не се окажете заложници на чужди грешки.

Козирог

Преживяванията ще се редуват като на филмова лента във формата на синусоида и преминавайки през всички багри на дъгата. За лично ваше успокоение е желателно да контролирате емоциите и да не се включвате в спорове с предизвестен край.

Водолей

Съзнанието ви ще е истински генератор на оригинални идеи, но истината е, че повечето от тях ще са твърде нереални. Склонността ви да преувеличавате значението им може да ви подтикне към погрешни решения и най-вече към прекалени разходи, които е за предпочитане да избегнете, информира az-jenata.bg.

Риби

Сред обичайните компании, в които пребивавате ще се появят непознати персони. Наблюдавайте поведението им, вслушвайте се в изказванията. Ще се окажат изключително полезни за систематизиране и организиране на бъдещите ви занимания.

Снимка: Pixabay