Хороскоп за 1 юли: Стрелците ще пътешестват, възможни неприятности за Везните

Скорпионите да не засягат финансови теми

01.07.2023 | 08:09 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 1 юли: Стрелците ще пътешестват, възможни неприятности за Везните

Какво ви очаква днес според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Състезателната ви тръпка ще е особено силна. Включете се в някакво спортно мероприятие или друга инициатива, в която да изразходвате енергията си, но не правете грубата грешка да се конкурирате с близките си.

Телец

Постарайте се да преодолеете пристъпите на мнителност и неоснователни съмнения. Стигне ли се до разправии, съпроводени с претенции, предизвикани от ревност ще се окажете в губеща позиция.

Близнаци

Творческият ви потенциал ще е изключително силен. Няма проблем, с който не бихте могли да се справите, стига да търсите нестандартни решения.

Рак

Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не са ви съвсем приятни. За собствено улеснение приемете, че това е прекрасен начин да докажете нивото на способностите си.

Лъв

Единственото нещо, което би могло да ви развали настроението или пък да ви накара да се ядосате, е нечия груба проява на прекалено самочувствие. Преди да избухнете, стремейки се да възстановите "световния ред", помислете ще има ли смисъл.

Дева

Най-голямата ви грешка би била непрекъснато да сравнявате себе си с някой друг независимо дали ще го правите в положителна или в отрицателна посока. И в двата случая усещанията няма да се от най-приятните. 

Везни

В желанието си да споделите всички свои интригуващи (според вас) идеи или пък да разберете чуждите замисли, рискувате да си създадете неприятности. Може да ви обвинят, че навлизате в чужда територия или пък, че досаждате в неподходящ момент. От вас зависи да го избегнете.

Скорпион

Избягвайте разговори, насочени към коментиране на нечие финансово състояние. Не говорете нито за своите, нито за чуждите приходи, ще попаднете в неприятна ситуация.

Стрелец

Посветете почивката си на спортни занимания или интелектуални развлечения. Предприемането на кратко пътешествие към непознато място или местност ще ги комбинира по подходящ начин и ще ви се отрази стимулиращо.

Козирог

Гледната ви точка ще е коренно различна от тази на събеседниците ви, но това съвсем не означава, че ще е най-правилната. Установите ли, че всички ви се съпротивляват и отказват да приемат твърденията ви, не настоявайте на своето. Дайте си време за размисъл. Може да установите и други истини.

Водолей

Натрапчива идея може да ви подтикне да изоставите всички набелязани до момента планове и стремително да се втурнете към реализацията ѝ. Преди да го направите, използвайте прословутата тактика на българина, който разчита винаги на "втория акъл", пише az-jenata.bg.

Риби

Няма занимание, което би ви затруднило, стига да подходите с желание. Всичко, което правите на сила и против волята си ще се окаже "преливане от пусто – в празно" и ще се наложи да повторите процедурата.

Снимка: pixabay