Хороскоп за 18 юни: Важен ден за Девата, а Рибите да внимават

Овенът да отдели време за неотложните задачи

18.06.2023 | 08:14 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 18 юни: Важен ден за Девата, а Рибите да внимават

Какво ви очаква днес според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Отделете време само за неотложните задачи и то ако действително са спешни. Останалото го посветете на хобито, спорт, природата, близките си. Заслужавате го.

Телец

Енергията ви е стабилна, с каквото и да се заемете, ще го направите по най-добрия начин. В такъв момент сте особено ефективни спрямо скучните занимания, защото ги отхвърляте неусетно и без да ви докарат до крайно изтощение.

Близнаци

Новолунието във вашия знак подсказва, че е желателно да намалите темпото, да намалите и общуването и за известно време да се посветите на самите себе си. Ще ви е нужно време, за да обмислите внимателно всяко ново начало.

Рак

Ще ви е трудно да се синхронизирате с околните, което означава, че е за предпочитане да действате самостоятелно. Ориентирайте се към задачи, за които няма да ви е нужно съдействие и едновременно с това няма да ви отегчат.

Лъв

Паметта ви е силна и е подходящо да се заемете с усвояване на нова информация и повишаване на знанията си в предпочитаната от вас област. Ще стигнете до правилни заключения, ако се придържате към фактите, информира az-jenata.bg.

Дева

Ще получите важно съобщение, което ще се окаже липсващата част от "пъзела", който трябва да подредите, за да стигнете до обосновано решение с продължително действие. След като вече разполагате с окончателната картина, можете да си позволите и малко почивка.

Везни

Обстоятелствата ще ви принудят да се откажете от някои замисли, защото ще е по-подходящо да се ориентирате към нова цел. Подгответе изпълнението ѝ подробно и старателно. След завършването, ще осъществите предишните занимания с много по-малко усилия.

Скорпион

Близките ви ще имат нужда от помощ, но за ваш късмет, това ще са дейности, които ви харесват и ги предпочитате. В края на деня вие ще сте доволни от добре свършената работа, а те - от факта, че сте били на тяхно разположение.

Стрелец

Контактите ще са разнообразни, но пък и ролята ви в тях ще е диаметрално противоположна. Част от събеседниците ще видят във ваше лице най-добър приятел, за разлика от други, които най-вероятно ще си пожелаят никога вече да не се изпречвате на пътя им.

Козирог

Настроението ви ще е необичайно романтично, което означава, че ще сте и леко разсеяни. Не бързайте, ако нищо не ви принуждава да го правите. Организирайте си пътуване сред природата, където ще можете да стабилизирате душевното си равновесие чрез съзерцание или друг вид медитационна техника.

Водолей

При добро желание бихте могли да направите "чудеса от храброст". Доста е съмнително, че ще имате такова желание и ако все пак не успеете да сътворите някоя глупост, приемете го за постижение.

Риби

Искате или не, ще се наложи да проявите организаторските си умения. Действията на околните ще са толкова хаотични, че ще сте съгласни изцяло да ги освободите от задълженията им и да свършите самостоятелно всичко, което се налага. Не е във ваш интерес да го правите, така че разпределете им някакви подходящи задачи и ги мотивирайте да се справят.