Хороскоп за 17 юни: Нови контакти за Лъвовете, напрегната обстановка за Скорпионите

Телци, организирайте си пътуване, само ако няма как да го отложите

17.06.2023 | 07:02 Редактор: Юлиан Христов
Хороскоп за 17 юни: Нови контакти за Лъвовете, напрегната обстановка за Скорпионите

Овен

Не е подходящо да привличате вниманието и да участвате в публични изяви, презентации, протести. Ще се чувствате по-удобно и приятно в камерна компания или отдавайки се на любим спорт.

Телец

Организирайте си пътуване, само ако няма как да го отложите. В случай, че разстоянието, което предстои да изминете е голямо, погрижете се старателно за багажа, документите и екипировката си.

Близнаци

Дейностите, свързани с търговия, доставки, обезпечение няма да дадат очакваните резултати. Проверявайте внимателно условията на писмените споразумения, постарайте се да конкретизирате всички детайли в съизмерим вид.

Рак

Не особено приятните изненади ще са свързани вероятно с транспорта като трасе, трафик, превозни средствата или с техническите средства за комуникация – телефони, интернет. Ще са извън обсега ви на влияние и може да възпрепятстват изпълнението на набелязаните задачи. Не предприемайте ремонтни дейности, за които не сте подготвени.

Лъв

Новите контакти ще са интригуващи и наситени с увлекателни преживявания. Заредени с добро настроение ще се сетите как да се справите със съществуващите към момента затруднения или пък бързо ще забравите преживените наскоро неприятности.

Дева

Някой от близките ви ще подхване разговор на трудна тема, която се опитвате да избегнете. Не се опитвайте да го отложите за пореден път. Проблемът няма да изчезне, а колкото повече се отдалечава във времето, толкова по-сложен ще става.

Везни

Някой изненадващо и в почти неподходящ момент ще ви разкрие чувствата си или липсата на такива. Опитайте се да запазите спокойствие и да реагирате с шега, независимо дали преценявате ситуацията като неприятна или по-скоро като абсурдна. Последствия от нея със сигурност няма да има.

Скорпион

Обстановката ще е доста напрегната и почти непрекъснато ще се натъквате или по-скоро ще се налага да преодолявате едно след друго разни парадоксални затруднения. Преценете си силите и потърсете помощ своевременно.

Стрелец

Не особено голям допълнителен паричен приход ще ви даде възможност да се справите, макар и частично, със съществуващ финансов проблем. Чувството на облекчение, че сте напреднали поне с крачка към ликвидирането му, ще е неповторимо, пише az-jenata.

Козирог

Благоприятно развитие на обстоятелствата ще ви избави от пречка, която към момента е създавала затруднения за довършване на преговори, уговорка, окончателно подписване на важен договор. Създайте си ясна тактика, преди да предприемете следващите си действия.

Водолей

Деловите преговори ще завършат с постигане на дългосрочно споразумение, полезно за всички участници в процеса. Придържайте се към официалния тон на разговора, дори някой да ви подаде сигнали, че желае да скъсите дистанцията. На този етап е за предпочитане да сте по-предпазливи.

Риби

Сатурн, който е във вашия знак, преминава в ретроградно движение. На преден план ще излязат стари, недовършени дейности или неустойчиви, взети на прима виста решения, за които не е имало достатъчно стабилни основания. Каквито и промени да се наложат, направете ги, залагайки на допълнително натрупания опит.