Хороскоп за 11 юни: Изненади за Овните, Телците да не харчат "грешни" пари

Благоприятен ден за Близнаците, могат да спечелят много симпатии

11.06.2023 | 07:42 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 11 юни: Изненади за Овните, Телците да не харчат

През днешния ден ни очакват положителни събития, но и изпитания. Повече за всяка зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Предстоят изненади. Ще са или приятни, или полезни, но в никакъв случай стресиращи. Просто наблюдавайте и бъдете готови да ги изживеете пълноценно.

Телец

Не се поддавайте на изкушението да си купите нещо просто ей така, за собствено утешение или за добро настроение. Колкото и интересен да ви изглежда предметът, за който сте готови да похарчите "грешни" пари, ще установите, че е било пълна глупост още щом го платите. Заемете се с нещо полезно, вместо да се разхождате по магазините и да гледате телевизионни реклами.

Близнаци

Меркурий навлиза във вашия знак. Сладкодумни сте, убедителни и ще спечелите симпатиите на всеки, който ви е интересен. От вас зависи да прецените правилно възможностите си и да намерите точните сътрудници за осъществяване на желанията ви.

Рак

Преживяванията ще се случат предимно в сферата на общуването, където направо ще надминете себе си както при създаването на нови запознанства, така и при разрушаване на съществуващите. Овладейте емоциите, защото не е във ваш интерес да започвате несигурни нови връзки за сметка на съществуващите.

Лъв

Не е изключено да ви обземе необяснимо и безпричинно чувство на ревност. Запазете спокойствие и не започвайте разговор, целящ изясняване на каквито и да било отношения. Завършекът му няма да ви хареса.

Дева

Изненадващо може да ви обземе силно влечение към хазарт или авантюризъм. Няма нищо лошо в това да разчупите рамките на динамичния си стереотип, стига да не прекалите и да не стигнете до вредни крайности.

Везни

Въображението ви ще работи на бързи обороти и ще ви подскаже как да се справите със сложнотии, които само до преди седмица са ви изглеждали нерешими. Не очаквайте от околните да се заинтересуват от вълненията ви и не се опитвайте да ги привлечете за съучастие.

Скорпион

Непрекъснато ще се оказвате в центъра на вниманието, но не забравяйте, че подобна позиция има и отрицателна страна. Както могат да забележат преимуществата ви, така ще видят и пропуските, за които няма да си спестят острите критики.

Стрелец

Ориентирайте усилията си предимно към домашните занимания. Участвайте във всички инициативи на близките си, насочени към подобряване на бита, интериора, създаване на уютна обстановка. 

Козирог

Плутон, движейки се ретроградно, отново се завръща във вашия знак. Събитията ще са динамични, ще се наложи да взимате бързи решения при минимална или дори липса на информация. За щастие умът ви е "като бръснач" и няма опасност да попаднете в критични ситуации.

Водолей

Ще успеете да стигнете до окончателното решение на финансов или материален въпрос. Не бързайте да огласявате "постижението" си. Не всички ще се зарадват на факта, че сте в благоприятна ситуация или пък че сте повишили доходите си, пише az-jenata.bg.

Риби

Енергетиката ви е стабилна и бихте могли да осъществите по-голямата част от инициативите си. Интересното е, че хората от най-близкото ви обкръжение доброволно ще предложат помощта си, а и ще ви подскажат оригинални идеи, улесняващи работата.

Снимка: pixabay