fallback

Хороскоп за 20 май: Неочакван приход за Телците, възможни са препятствия за Рибите

Девите ще се заемат с непозната дейност

20.05.2023 | 07:51 Автор: Вяра Димова

Ето и съботната астрологична прогноза на Петя Георгиева за всяка зодия.

Овен

Доколко ще сте доволни от себе си в края на деня зависи от начина, по който ще разпределите времето си. Бихте могли да ориентирате усилията си само към една дейност или непрекъснато да разпределяте вниманието си между няколко различни по характер и специфика занимания.

Телец

Много е вероятно да получите допълнителен приход или ценна материална придобивка точно оттам, откъдето най-малко очаквате. От занимание, в което сте вложили доста усилия, но без предварителната нагласа, че е доходоносно или пък от работа, свършена преди толкова много време, че вече сте забравили за нея.

Близнаци

Отделете част от времето за систематизиране и оформяне на дългосрочните си стратегии. Придобивайки ясна представа за целите и начина на реализацията им, ще си спестите много усилия по време на самото изпълнение.

Рак

Въображението ви ще е необичайно силно и може да ви подведе. Преди да се втурнете към изпълнението на поредната от оригиналните си идеи, споделете я с близките и използвайте мнението им като "метод за оценка". 

Лъв

Мислите ви ще са отправени основно към бъдещето и то предимно под въздействие на случайна информация, получена от медиите. Преди да се възползвате от нея, проверете достоверността ѝ, за да не се окаже, че "правите обороти на празен ход".

Дева

Ще се наложи да се заемете с нова, почти непозната дейност. Не се съмнявайте в себе си, ще се справите, колкото и сложно да ви изглежда. След като довършите започнатото, ще установите, че позициите ви са с пъти по-силни.

Везни

Каквито и да са намеренията ви, занимавайте се с тях, без да бързате. Умереното темпо ще ви даде възможност да обмислите действията си в детайли. Не го ли направите, може да допуснете грешки с необратими последствия.

Скорпион

Добрите резултати ще са правопропорционални на инициативата ви. Колкото сте по-активни, толкова по-радващи ще са постиженията ви. Приемете ги като заслужена награда за усилията си, но не говорете за тях, за да не предизвикате вредна намеса от страна на противниците си.

Стрелец

Бихте могли да осъществите намеренията си, следвайки собствените си разбирания или залагайки на чужд опит. Изборът е изцяло ваш и за да е правилен, постарайте се да прецените подробно последствията.

Козирог

Стремежът да свършите колкото е възможно повече работа в известен смисъл ще снижи нивото на организацията ви, ще ви попречи да направите обективно разграничение между важното и второстепенното. Независимо от това, ще сте плътно ангажирани през целия ден и за ваша радост, ще успеете да довършите започнатото.

Водолей

Поставяйте към себе си същите изисквания, каквито поставяте и към околните. Допуснете ли използването на "двоен стандарт" при оценката си, вместо приятели, ще си създадете потенциални противници, пише az-jenata.bg.

Риби

Проявете наблюдателност и предпазливост. Много е вероятно едва ли не на всяка крачка да се натъквате на някакво препятствие, недоразумение, неяснота. Особено внимателни бъдете при уреждане на търговски и финансови въпроси. Съществуват предпоставки за материални загуби.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback