Хороскоп за 14 май: Раците да се откажат от вредни навици, Лъвовете ще са спокойни

Деви, оставете важните решения за друг ден

14.05.2023 | 08:42 Редактор: Михаела Димитрова
Хороскоп за 14 май: Раците да се откажат от вредни навици, Лъвовете ще са спокойни

Овен

При необходимост да изясните причините за някакви разногласия с близките си, не увъртайте. Колкото по-разбираемо изразите мнението си, толкова по-бързо ще стигнете до правилното решение с взаимни усилия.

Телец

Непредвидено стечение на обстоятелствата ще ви разубеди за някакво ваше намерение или ще разклати увереността ви в поддържано към момента твърдение. Не бързайте да "давате на заден ход". Анализирайте ситуацията, ще стигнете до правилния отговор.

Близнаци

В стремежа си да направите всичко по най-добрия начин и да избегнете възможността за грешки, сте готови да се задълбочите и в най-дребните детайли. Направете го, но само при самостоятелната си работа. Що се отнася до общите дейности, подобна прецизност може да не се хареса на близките ви.

Рак

Спокоен и почти шеговит разговор с член на семейството ще ви подскаже, че има предмети или навици, от които е време да се откажете. Не отричайте чутото, а се замислете. Направите ли го, ще установите колко полезно би било да действате активно по въпросната тема.

Лъв

Обстановката ще е сравнително спокойна, което може да ви подтикне към прекалено категорични и радикални действия. Все пак, не забравяйте, че светът не е само черно и бяло и бъдете готови да реагирате гъвкаво, защото отговорите "да" и "не" понякога са крайно неточни.

Дева

Опитайте се да отложите важните решения за друг ден. По какъвто и въпрос да са, няма да разполагате с достатъчно информация и рано или късно ще се наложи да правите промени. Няма да ви затруднят, но ще отнемат време и внимание.

Везни

Постъпка на близък може да ви разочарова или да ви зареди със съмнения относно искреността на отношенията ви. Запазете спокойствие и наблюдавайте. Какъвто и процес да е започнал, съвсем скоро ще се ориентирате в тенденцията.

Скорпион

Поведението ви може да се окаже леко неприемливо за околните. От една страна сте готови да настоявате на своето, а от друга сте прекалено обидчиви спрямо съвсем дребни забележки и дори справедливи критики. Всичко ще се случва много по-лесно, ако приемете, че не сте безгрешни и проявите готовност да се извините за някои пропуски.

Стрелец

Стремежът към справедливост дълбоко ще ви завладее и в готовността си да отстоявате "чистата истина", може да оскърбите някого, изказвайки искреното си мнение. Преди да го направите, помислете за последствията. Не е във ваш интерес да си създавате неприятности.

Козирог

Без да сте го предвидили или да го желаете умишлено, ще общувате с доста широк кръг събеседници. Ще ги впечатлите с широките си познания по всички коментирани въпроси. Независимо от това, не бързайте да се сближавате. Направете го, едва след като се убедите, че действително отговарят на очакванията ви.

Водолей

Ще се наложи да се занимавате с уреждането на финансов въпрос, който не ви засяга пряко. Помогнете с каквото ви е възможно, но без да давате пари назаем. Вероятността да ви ги върнат е минимална, а дори да се случи, ще е след толкова много време, че сумата ще е загубила реалната си стойност, информира az-jenata.bg.

Риби

Наблюдавайте действията на близките си, направлявайте ги при необходимост, но не се опитвайте да ги контролирате изцяло. Усетят ли, че в гласа ви се прокрадват командирски нотки, ще провокират общата работа умишлено и на инат.

Снимка: Pixabay