Хороскоп за 13 май: Лъвът да внимава с приятелите си, финансови дилеми пред Водолея

Близнаците да ограничат общуването

13.05.2023 | 09:05 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 13 май: Лъвът да внимава с приятелите си, финансови дилеми пред Водолея

В съботния ден ще наблегнем на собствения си комфорт и комуникацията с другите. Повече за всяка зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да установите обективно причините за някои неуспехи. Приемете реалните условия такива, каквито са и помислете как най-лесно да достигнете до набелязаните цели.

Телец

Неформален разговор с човек, който не ви е особено близък, ще ви помогне да го опознаете по-добре. Ще установите черти от характера, които печелят одобрението ви и подсказват, че бихте могли да обедините заниманията си.

Близнаци

Посветете деня на себе си и собствените си мисли. Ограничете общуването, за да намерите отговорите на куп въпроси, които от доста време изпълват съзнанието ви. Ще се окаже лесен начин за постигане на хармония с вътрешното ви Аз.

Рак

Не надценявайте възможностите си. Търсете консултация с по-опитни от вас по въпросите, за които не се чувствате особено сигурни. Преодоляването на собствената гордост ще ви спести доста неприятности, предава az-jenata.bg.

Лъв

Приятелите почти през целия ден ще ви търсят по различни причини. Или за да чуят мнението ви, или за да споделят вълненията си, а понякога и за да поклюкарстват за някой друг от общите ви познати. Преценявайте изказванията си, за да не се окажете изневиделица въвлечени в интрига.

Дева

Започвайки каквото и да било, дори елементарни битови задачи, може да останете с впечатлението, че "ръцете ви пречат". Има два варианта, за да избегнете евентуалните щети: да се посветите само на любимите си занимания или пък да възложите всички задачи на близките си, а вие да наблюдавате и да контролирате процеса. Остава ви само да изберете по-подходящия.

Везни

Обаждане на стари приятели ще ви зарадва, защото ще е свързано с интересно предложение за общ бизнес. Не бързайте с отговора. Първо си преценете силите и не обещавайте нищо, за което се съмнявате, че бихте могли да изпълните.

Скорпион

Общителни сте и привлекателни. Контактите ще са интензивни, но и полезни. Ще успеете да покажете най-добрите си страни и най-силните умения, което означава, че ще си спечелите нови привърженици.

Стрелец

Хрумванията ви основно може да са свързани с благоустройството на дома и промяна на интериора. Няма нищо лошо в това да обновите обстановката около себе си, но не го правете, без да сте координирали действията си с останалите членове на семейството. Иначе рискувате да ви се противопоставят и да ви оставят да се справяте с всичко самостоятелно.

Козирог

Темите, които ви интересуват, може да се окажат крайно отегчителни за хората от обичайното ви обкръжение и разговорите с тях буквално "да удрят на камък". Усетите ли липса на интерес, потърсете други събеседници, за да не се почувствате така, сякаш говорите "в празно пространство".

Водолей

Систематизирайте дългосрочните си планове и помислете за ресурсното им обезпечение. Обективната преценка на финансовото състояние може да ви подскаже, че е наложително да потърсите допълнителен източник на доходи. Направете го своевременно.

Риби

Творческият потенциал и въображението ви са на висота. С какво ще се заемете и какви резултати ще постигнете, зависи само и единствено от вас. Бихте могли да осъществите поне една от най-смелите си мечти, стига да не се съмнявате в себе си.