Хороскоп за 7 май: Романтика за Раците, Козирозите да приемат всичко с усмивка

Водолеите ще трябва да действат нестандартно

07.05.2023 | 08:09 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 7 май: Романтика за Раците, Козирозите да приемат всичко с усмивка

Овен

Околните може да проявят недоволство от действията ви и да ви подложат на критики. Преди да се разсърдите, помислете дали не са основателни и дали не се налага все пак да промените поведението си в някаква посока.

Телец

Няма препятствие, което не бихте могли да преодолеете. Може би именно затова близките ще потърсят участието ви за справяне с най-трудните си задачи. Не ги разочаровайте, ще им подействате окуражаващо дори само с присъствието си.

Близнаци

Действията ви може да преминават от едната крайност в другата, от прекалена самоувереност до безпричинно колебание. Не се занимавайте с отговорни и рискови дейности, много е вероятно да „оплетете конците“.

Рак

Венера навлиза във вашия знак. Романтика ще изпълни съзнанието ви, но пък и ще сте доста разсеяни. Внимавайте какво обещавате, особено ако става дума за изненада или развлечение с любимите хора.

Лъв

Мислите и чувствата ви са в хармония, а настроението и тонусът – на висока октава. Където и да се появите, ще създавате около себе си усещане за спокойствие и увереност. Положителното ви излъчване ще се отрази позитивно даже на хора, които принципно винаги са мрачни.

Дева

Приемете предпазливо прекалено щедрите комплименти по свой адрес. Не всички ще са продиктувани от искреност и недвусмислени симпатии. Някой може да се опитва да се възползва от вас, пише az-jenata.bg.

Везни

Спокоен ден, събитията ще са предвидими. И може би именно по тази причина вие ще сте крайно непредпазливи, което е почти сигурна предпоставка за грешка. За да я избегнете или поне да не е с фатални последствия, посветете се на любимите си занимания и на активна почивка.

Скорпион

Ще се чувствате най-спокойни в позната обстановка и в камерна компания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Шумът и суетата ще повишат напрежението и ще станете раздразнителни.

Стрелец

Силите ще ви стигнат за всичко, от вас зависи как ще ги използвате. Съобразявайте се с обстоятелствата. В началото денят може да ви се стори скучен, но в по-късните часове ще се случат приятни изненади.

Козирог

Част от случките няма да са особено приятни, но тъй като е невъзможно да ги избегнете, ще е най-добре да реагирате с усмивка. Само така ще успеете да запазите неделното си настроение в комбинация със свежо чувство за хумор.

Водолей

Въображението ще ви подтиква към нестандартни действия. За да не прекалите с фантазиите, а и донякъде с предпазна цел, използвайте възможностите на киното, музиката, литературата, с чиято помощ ще можете да се потопите в света на нереалното по най-безопасен начин.

Риби

Посветете се предимно на дейности, с които можете да се справите самостоятелно. Откажете се от идеята да разчитате на когото и да било. Умишлено или не, но може да ви подведат и да си създадете проблеми.


1
0 rate up comment rate down comment 0
ГАЛЯ!!! НЕ ЗНАМ КАКВ
преди 1 година
ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ОСОБЕНО ЗА КОЗИРОЗИТЕ!!! ТЕ СА ПЪЛНИ САМО С НЕГАТИВИ!!! Сигнализирай за неуместен коментар