Хороскоп за 30 април: Напрегнати моменти за Близнаците, труден избор за Козирога

Неделя носи промени

30.04.2023 | 08:29 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 30 април: Напрегнати моменти за Близнаците, труден избор за Козирога

Неделя носи промени и някои напрежения. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Спокоен ден, монотонен, на моменти отегчителен. Как ще внесете разнообразие в ежедневието зависи изцяло от вас, а най-лошият от всички начини, на който можете да се спрете, е да водите безсмислени спорове с близките си.

Телец

Лесно ще намерите общ език дори с най-мрачния събеседник. Използвайте момента, за да уредите спорните въпроси с упорити и неотстъпчиви роднини или приятели, които обичайно се противопоставят на всяка рационална идея.

Близнаци

Обстановката ще е леко напрегната и неясна. Обмисляйте действията си внимателно. Може да се натъкнете на затруднения точно там, където най-малко ги очаквате. Ще измислите приемлив вариант за преодоляването им, ако запазите присъствие на духа.

Рак

Силите ще ви стигнат за всичко и бихте могли да наваксате изоставането по какъвто и да било въпрос, стига да проявите достатъчно последователност. Бързането и желанието да действате в няколко направления едновременно ще ви отведат точно до… "под кривата круша".

Лъв

Включете се активно в домашно-битовите дейности. При вас "активното" включване означава предимно да организирате работата на останалите участници и да давате наставления, така че едва ли ще изпитате някакви затруднения.

Дева

Ангажиментите ще се окажат толкова много, че ще ви е трудно да ги подредите в някаква приемлива последователност. Заемете се с онези, за чието изпълнение ще ви е нужно най-малко време и действайте на принципа: прави каквото трябва, пък да става каквото ще, съветва az-jenata.bg.

Везни

Авантюристичният ви дух ще е по-силен от обикновено. Опитайте се да вложите творчество във всичко, с което сте решили да се занимавате, колкото и да е обикновено. За създаване на повече емоции, може да експериментирате, ще ви е забавно.

Скорпион

Реалността и мечтите ви ще са в пълен дисонанс. Ще е трудно да осъществите дори обичайни, не особено сложни желания, които при други обстоятелства не са представлявали проблем. Отдайте се на любимите занимания, те ще ви доставят достатъчно удоволствие.

Стрелец

Предстоят контакти с нови хора, които ще ви впечатлят с идеите или уменията си. Обмяната на мнения и опит бързо ще ви сближи и взаимният интерес може да се превърне в продължително сътрудничество.

Козирог

Непредвидени предложения за участие в различни интересни инициативи ще ви поставят пред трудния избор да ги приемете или да не се отклонявате от предварително набелязаните битови задачи. В интерес на истината, битовите задачи няма да избягат, а привлекателни събития не се случват всеки ден.

Водолей

Убедени сте в правотата си и готови да отстоявате мнението и позициите с необходимото усърдие. Преди обаче да се впуснете в разгорещени спорове, дайте си сметка за характера на събеседниците, за да не се окаже, че това е последният ви разговор с тях.

Риби

Ще сте прекалено възприемчиви спрямо чуждите емоции и опитвайки да изразите съпричастност, може да ви завладеят непознати за вас чувства. Не приемайте чутото и видяното прекалено лично. Онова, което е важно за другите, едва ли ще е толкова значимо за вас.