Хороскоп за 17 април: Овните и Телците да не се заемат с отговорни дейности

Водолеи, изкушенията ще ви преследват буквално на всяка крачка

17.04.2023 | 07:30 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 17 април: Овните и Телците да не се заемат с отговорни дейности

Овен

Не се заемайте с отговорни дейности. Ще се натъкнете на затруднения. От една страна ще успеете да си създадете перфектна лична организация, от друга, ще сте прекалено склонни към спонтанни решения. И двете тактики са неправилни, така че е за предпочитане да намерите баланс между тях.

Телец

Действайте с умерено темпо. Идеите ви, колкото и обещаващи да изглеждат, ще се окажат неприложими, така че е по-добре да се отдадете на спокойни начинания, отколкото на амбициозно желание за изява.

Близнаци

Концентрацията ще е една от най-слабите ви страни, така че дори лесни занимания ще ви затрудняват. В такива моменти е за предпочитане да се „движите по течението“ и ще успеете да минимизирате проблемите.

Рак

Занимавайте се с важните дейности или поне с тези, които преценявате като важни, самостоятелно. Опитите ви да ентусиазирате околните със замислите си ще се окажат неуспешни, така че по-добре се откажете от тях преди да сте започнали.

Лъв

Насочете енергията си към конструктивни дейности. Силите ви са достатъчни, а логиката – безупречна. Като на шега ще ви хрумнат решения на част от проблемите, които непрекъснато сте се правили, че не забелязвате.

Дева

Обстановката ще е спокойна, което ще се отрази положително на настроението ви. Насладете се на дребните радости. Тъй като те не само, че са повече, обичайно никой не им обръща внимание, но ако се замислите, ще се убедите, че всъщност са основен източник на вдъхновение.

Везни

Лидерските ви умения изведнъж може да се „събудят“ и да усетите огромното желание да съветвате околните, да ги „насочвате“ към „правилни“ действия. Имайте пред вид, че не всички ще са съгласни да следват препоръките ви и може да се стигне до противоречия.

Скорпион

Част от спорните въпроси ще са свързани с материалното ви състояние, а друга част – с духовните търсения. Намирането на баланс между тях няма да е лесно, но ако заложите на дълбоката си проницателност, ще се справите.

Стрелец

Ако вече сте обмислили стартирането на дългосрочен проект, то бихте могли да се занимаете с дефинирането на първите етапи на изпълнение. Със сигурност ще успеете да набележите правилна стратегия.

Козирог

Условието за постигане на очаквано добри резултати е да действате последователно и да не се заемате за няколко неща едновременно. Колкото и „безоблачна“ да ви изглежда ситуацията, смесването на различни дейности ще забави целия работен процес.

Водолей

Изкушенията ще ви преследват буквално на всяка крачка. Като се започне от безобиден на пръв поглед флирт, та се завърши до предложение за участие в хазартна игра. Помислете дали това не е поредното изпитание, през което са налага да преминете и се постарайте да не се хвърляте в необмислени авантюри.

Риби

В състояние сте да се справите с всичко, стига да решите точно с какво да започнете. Съобразявайте се с факта, че не всеки ще е готов да сподели хрумванията ви, а още по-малко да ви окаже каквато и да било помощ, пише az-jenata.bg.