fallback

Хороскоп за 15 април: Козирозите да не взимат пари назаем, Стрелците да обърнат внимание на семейството

Водолеите да разчитат само на себе си

15.04.2023 | 09:00 Автор: Елеонора Танева

Овен

Сравнително спокоен ден. Не се опитвайте да довършите онова, което е изостанало от предишния ден. Напротив, заемете се с нещо друго, а с „довършителните“ дейности се занимавайте между другото или ако ви остане време.

Телец

Почти сигурно е, че събитията ще се развиват в рамките на предвижданията ви. Не рискувайте, не очаквайте да реализирате кой знае какви постижения, но пък за сметка на това едва ли ще претърпите дори минимални загуби.

Близнаци

Кратко пътуване ще разнообрази динамиката на ежедневието, но може и да не отговори на очакванията ви за вълнуващи емоции. Няма място за недоволство. Понякога липсата на емоции, всъщност е положително преживяване, защото ви е избавило от отрицателните.

Рак

Отстоявайте гледната си точка, но не очаквайте от околните да я възприемат безрезервно. Установите ли, че не са склонни да споделят вижданията ви, дайте им възможност да изповядват своите собствени. Различията в начина ви на мислене съвсем не ви правят врагове.

Лъв

Никой и нищо не би могло да ви накара да нарушите обичайния си ритъм. Всъщност, така е по-добре за вас. Ще успеете да възстановите силите си и да избегнете прибързаните решения, които твърде често се оказват погрешни.

Дева

Въздържайте се от кардинални промени. Наблюдавайте обстановката, приспособявайте действията си към възможностите и не прекалявайте с разходите.

Везни

Почти сигурно е, че няма да ви застигнат лични тревоги, но за сметка на това най-близките приятели и роднини упорито ще ви занимават с техните собствени. Утешете ги доколкото е възможно, но не приемайте всичко казано за „чиста монета“. Част от твърденията им ще са силно преувеличени.

Скорпион

Избягвайте запознанствата с нови хора. Проявете предпазливост, ако някой настоятелно се опитва да спечели вниманието ви. Съществуват предпоставки да попаднете на мошеници.

Стрелец

Ориентирайте се към интелектуални занимания и такива, с които бихте могли да удовлетворите творческите си търсения. Отделете време за хобито, за любимите хора, за домашните си любимци. Колкото по-неангажиращи са занятията ви, толкова по-голямо удоволствие ще изпитате от тях.

Козирог

Не взимайте и не давайте пари назаем. Прегледайте внимателно състоянието на финансите си, наличността по банковите сметки. Има вероятност да попаднете на грешка, която колкото по-бързо се установи, толкова по-бързо ще се коригира и ще предотврати евентуални загуби.

Водолей

Ориентирайки се към каквато и да било дейност се постарайте да си изработите резервни варианти. Разчитайте само на себе си. Дори добронамерената и доброволно дадена помощ може да се окаже излишна или погрешна, пише az-jenata.bg.

Риби

Настроението ви ще е леко минорно без видими причини. Останете в компанията само на най-близките си хора. Ако възнамерявате да пътувате, погрижете се старателно за екипировката си.

fallback
Още от Любопитно
fallback