Хороскоп за 9 април: Водолеите да не се поддават на манипулации, Телците да не спорят

Стрелците да посветят време на близките си хора

09.04.2023 | 08:03 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 9 април: Водолеите да не се поддават на манипулации, Телците да не спорят

Овен

Преживявания няма да липсват. Част от тях ще са неясни или поне за вас ще са леко озадачаващи. Приемете ги само като информация, след време ще осъзнаете смисъла им.

Телец

Не е във ваш интерес да се включвате в каквито и да било спорове, дори и да се чувствате убедени в аргументите си. Много е вероятно да чуете коментари, които никак няма да са ви приятни и ще ви огорчат.

Близнаци

Ограничете срещите и разговорите и най-вече важните от тях. Дори да ги проведете, резултатите няма да оправдаят очакванията ви.

Рак

Проявете предпазливост при посещение на места, където има струпване на много хора. Не е изключено някой да прояви агресия. Нищо страшно, но се дистанцирайте незабавно при първите признаци на подобна реакция.

Лъв

Задължително използвайте част от деня лично за себе си. Погрижете се за здравето, за външния си вид, за обстановката, в която пребивавате. Оптимално решение би било да си организирате излет сред природата, с който ще комбинирате всички екстри.

Дева

Не е препоръчително да се занимавате с уреждане на финансови въпроси, да взимате и да давате пари назаем. В случай, че все пак се налага, оформяйте споразуменията си писмено, за да не се окажете в ролята на „излъганото камилче".

Везни

Както е известно една от най-трудните ви задачи е да вземате решение, а днес ще ви се наложи да го направите няколко пъти. Постарайте се да се освободите от присъщото си колебание и да опровергаете битуващото за вас твърдение, че „на две магарета сено не можете да разделите“.

Скорпион

Ограничете контактите. Поглеждайте внимателно номерата, от които ви звънят, ако не са в указателя ви и най-добре ги затваряйте. Съществуват предпоставки за телефонна измама.

Стрелец

Посветете деня на близките си и на хората, които обичате. Подредете частите от дома, с които отдавна не сте се занимавали. Продайте или подарете предметите, които преценявате като ненужни и вече не ползвате.

Козирог

Намирайки се в компания от стари приятели и познати ще се появи (незнайно откъде) или някой ще доведе нов човек. Проявете предпазливост. Не е изключено въпросната личност да въвлече всички в интрига и да създаде сериозни проблеми, пише Az-jenata.bg.

Водолей

Анализирайте молбите на хората, които прекалено настоятелно ви молят да защитите позициите им. Най-вероятно ще са в противоречие както със собствените ви принципи, така и с правилата на социума. Не позволявайте да ви манипулират.

Риби

Въздържайте се от каквито и да било обещания, дори от съвсем невинни на пръв поглед, като това да купите на детето си сладолед. В случай, че се натъкнете на пречки при изпълнението, може да ви атакуват с обвинения, които никак няма да са ви приятни.