Хороскоп за 12 март: Лъвовете ще са разсеяни, на Скорпионите им предстои запознанство

Близнаците да не мислят за миналото си

12.03.2023 | 07:26 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 12 март: Лъвовете ще са разсеяни, на Скорпионите им предстои запознанство

Очакват ни промени, нови и интересни контакти. 

Овен

Част от промените, които обмисляте и имате желание да осъществите, ще започнат да се случват. Ще е с бавни темпове, но различимо. Преодоляването на някои проблеми ще е резултат от положените към момента усилия.

Телец

Осигурете си лично време, което да използвате за занимания, насочени към изкуството. Ще възстановите и силите, и тонуса си, след което бихте могли да се посветите и на обичайните домашни задължения, които няма как да бъдат избегнати.

Близнаци

Ограничете мислите за миналото. Ще се почувствате много по-уверени в себе си, ако се опитате да начертаете бъдещето, макар и в едър щрих. Дефинирайки целите си, ще очертаете и трасето за постигането им.

Рак

Очарователни сте и привлекателни. Колкото и странни да са хрумванията ви, ще се намери кой да ви предложи помощ или да ви подскаже с идея начина за реализацията им. Успехът ви ще е гарантиран, ако действате с умерено темпо.

Лъв

Разсеяни сте и е подходящо да се занимавате с добре познати дейности, за които не ви е необходима специална концентрация. Стари проблеми ще напомнят за себе си. Ако сте оставили нещо "на изчакване", помислете има ли начин да го довършите.

Дева

Въображението ще ви подскаже оригинални идеи. Не се опитвайте да изпреварвате сянката си и да ги реализирате преди да сте оценили приложимостта им. Започнете с анализ на ресурсите и ще подредите действията си по най-правилния начин.

Везни

Съгласете се с предложението на близките си за кратко пътуване. Внасяйки разнообразие в ежедневието, дори и минимално, ще се отрази положително на работоспособността и умението ви за концентрация.

Скорпион

Новите запознанства може да изглеждат безинтересни, но съвсем скоро ще установите, че всъщност са доста полезни. Избягвайте критичните забележки, които ще предизвикат по-скоро отрицателен ефект и влошаване на отношенията ви.

Стрелец

Не се заемайте със задачи, които сте сигурни, че няма да успеете да довършите. Оставяйки ги "за по-късно" може така и да не стигнете до окончателен резултат. Внимателно обмисляйте обещанията си.

Козирог

Общуването с близките ще е изпълнено с разбиране и ще ви достави истинско удоволствие. Ако помежду ви е имало неразбирателства на финансова, имотна или друга материална тема, сега е моментът да ги изясните и преодолеете.

Водолей

Прегледайте още веднъж дейностите, с които не сте успели да се справите или не сте доволни от резултата. Много е вероятно да ви хрумне нов метод или друго решение, които да се окажат успешни, пише az-jenata.bg

Риби

Физическото ви състояние е изцяло зависимо от емоционалното. При подобни обстоятелства е желателно да ограничите контактите изобщо или да си осигурите за компания само хора, с които мислите по еднакъв начин. Ще си направите лоша услуга, ако позволите да ви занимават с чужди проблеми.