Хороскоп за 11 март: Важни събития за Лъва, изненади за Стрелеца

Близнаците да избягват сложните занимания

11.03.2023 | 08:37 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 11 март: Важни събития за Лъва, изненади за Стрелеца

Какво ви очаква днес според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви за активна дейност ще е сведено почти до нулата. Дори да решите, че е задължително да се заемете с някаква отговорна задача, най-вероятно ще я докарате до "под кривата круша" или след време ще се наложи да правите някакви корекции. Ориентирайте се към любимите си занимания или към такива, за които не са ви необходими особени усилия.

Телец

Още в началото на деня може да останете с впечатлението, че всички, на които се налага да се справят с някакви проблеми, са решили да се възползват от съветите ви. Установите ли, че мислите ви бавно, но устойчиво започват да навлизат в тъмния спектър, прекратете контактите и излезте сред природата. Не е нужно да се натоварвате с чужди грижи.

Близнаци

Ще ви е трудно да се концентрирате. Избягвайте сложните занимания. В случай, че не можете да правите онова, което ви харесва, то ориентирайте се към нещо, което не ви затруднява особено.

Рак

Околните ще отвличат вниманието ви по всякакъв повод, че дори и без повод. Въпросите, които искат да ви споделят, в повечето случаи ще са маловажни, но ще отнемат от личното ви време. Опитайте се да съкратите разговорите доколкото е възможно.

Лъв

Някой от партньорите ви ще възобнови важен разговор прекъснат преди време по обективни причини. Почти сигурно е, че ще стигнете до окончателно споразумение, удобно за всички участници. Не го отлагайте.

Дева

С каквото и да се заемете, не разчитайте само на себе си. Ще имате нужда от съдействие и е желателно да помислите предварително на кого бихте могли да разчитате. Ако не успеете да си осигурите надеждно съучастие, променете програмата си, съветва az-jenata.bg.

Везни

По стечение на обстоятелствата ще се наложи да прибегнете до лидерските си умения. Насочвайте процесите и участниците в тях, но ги оставете да изкажат и личното си мнение. Ще се отрази положително и на резултатите, и на настроението.

Скорпион

Някои детайли може да ви убягнат в процеса на работа. За щастие, няма да е фатално, защото ще разполагате с възможности за поправки, ако се наложи. Действайте бързо, но не и прибързано.

Стрелец

Изненадите ще са не само повече отколкото очаквате, но и по-приятни. В края на деня със сигурност ще установите, че никаква работа не сте свършили, но затова пък добре сте се позабавлявали и настроението ви със сигурност ще е по-слънчево от времето навън.

Козирог

Изолирайте се от текущите грижи и помислете за перспективните си планове. Проверете възможностите за организиране на предстоящите празници или лятната почивка. Дори самата мисъл за почивка ще ви се отрази достатъчно стимулиращо.

Водолей

Убедителни сте и въздействащи. Припомнете си трудните и конфликтни теми, които се е налагало да обсъждате напоследък и все още са в "мъртва точка". Подходящо е да ги продължите, ще отбележите напредък.

Риби

Отстоявайте принципите, вижданията и разбиранията си. Избягвайте пристъпите на раздразнителност, но и не позволявайте да ви манипулират. Реагирайте на предизвикателствата недвусмислено, за да избегнете възможността за недоразумения.