fallback

Принц Хари няколко пъти чупил носа си на ръгби, връстниците му го тормозели

Херцогът на Съсекс издаде повече любопитни неща около личния си живот

09.03.2023 | 16:26 Автор: Михаела Димитрова

Продължават обществените изяви на принц Хари за популяризиране на мемоарите му "Spare". Книгата придоби противоречива слава след скандални изказвания в нея на херцога на Съсекс по повод службата му в армията, тайни от кралския живот и навлизане твърде близо до интимните му преживявания.

Принц Хари не се стеснява да разказва за живота си и направи това пред известния психотерапевт д-р Габор Мате. Той коментира за трудностите си в юношеството и призна, че е получил тежки физически наранявания, когато е бил на 16 години. Причината е била желанието да стана професионален спортист.

Докато учи в Итън, принц Хари играе ръгби, но състезанието невинаги протича гладко. По думите му заради това е бил тормозен от връстниците си. Това обаче не разстроило много младия наследник.

"Бях добър кандидат за ръгби. Но не ме избраха веднага, счупих си носа няколко пъти на мачове", призна най-малкият син на британския крал.

Най-малкият син на Чарлз III разкри начин за моментално успокояване на непослушни деца. Според него основното за наследниците е състоянието на родителите им. "Децата абсорбират вашата енергия много повече, отколкото дори осъзнавате. Ако преди осем или десет години ме попитаха за енергията, просто нямаше да разбера за какво става дума" споделя още принц Хари.

Снимка: БГНЕС

Повече четете в tialoto.bg

fallback
Още от Любопитно
fallback