fallback

Хороскоп за 5 март: Труден ден за Лъвовете, Водолеите да се отдадат на почивка

Раците ще намерят решение на на проблем, който са чакали дълго време

05.03.2023 | 07:57 Автор: Вяра Димова

Какво ви очаква в неделния ден според зодията, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Посветете се на не особено приятните, но неизбежни домашни и битови задачи. Убедителни сте и без особени усилия ще придумате близките да участват активно заедно с вас. Междувременно, помислете как да възнаградите старанието им.

Телец

Ориентирайте се към занимания, които лично ви интересуват. Много е вероятно някой да се опита да ви отклони от първоначалните замисли, ангажирайки ви с лични грижи. Ако прецените, че не желаете да участвате, заявете го приемливо, но искрено. Лъжата, колкото и "благородна" да ви изглежда, може да се окаже с фатални последствия.

Близнаци

Не е изключено да се окажете в неблагоприятната ситуация, в която няколко души едновременно ви молят за помощ. Не е във ваш интерес да разпилявате силите си в конкретни действия, за да им услужите.

Рак

Изненадващо дори за самите вас ще намерите решение на проблем, над който от доста време измъчвате мислите си. Ще се окаже много по-лесно, отколкото сте предполагали, което пък ще ви подейства окуражаващо.

Лъв

Довършете започнатото. Всичко ще ви се получава някак особено трудно и тегаво, така че не е желателно да се заемате с нови и непознати дейности. За осъществяване на съществуващите, на моменти може да се наложи да действате на принципа на "пробата и грешката".

Дева

Внимателно преглеждайте и анализирайте всяка информация, която получавате, намирате или се занимавате по някакъв повод. Съвсем скоро ще се окаже приложима и необходима точно там, където най-малко сте очаквали.

Везни

Едно от най-трудните ви занимания ще е да се съсредоточите към нещо конкретно. Ще си направите услуга, ако се откажете от твърде амбициозните намерения. Занимания, ориентирани към грижа за здравето и подобряване на външния вид ще са видимо резултатни.

Скорпион

Енергията и творческият ви потенциал са еднакво силни. Ще се справите с текущите задачи много по-бързо от обикновено. Не обсъждайте чужди тайни.

Стрелец

Отделете време и систематизирайте внимателно перспективните си намерения. Подходите ли критично и прагматично, ще установите, че част от тях могат да бъдат отложени или изобщо избегнати. Ще успеете да разпределите ресурсите си много по-правилно и икономично.

Козирог

Действайте с умерено темпо и следвайки вътрешната си преценка и убеждение. Не позволявайте на никого да ви пришпорва, твърдейки че някакво занимание трябва да се изпълни много бързо.

Водолей

Енергията ви е слаба, нестабилна и създаваща неувереност. Осигурете си пасивна почивка или ако все пак имате нужда от някакви активни занимания, насочете ги към хобито и неформалните си предпочитания, пише az-jenata.bg.

Риби

Проблемите няма да са особено сериозни, ще са свързани с личния живот, но въпреки това ще предизвикат тревога. Правилният начин е да се опитате да ги решите самостоятелно, изхождайки от натрупания личен опит и без да се възползвате от чужди препоръки.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback