Хороскоп за 4 март: Приятни новини за Лъвовете, Телците да не критикуват

Денят носи риск от спорове

04.03.2023 | 08:25 Редактор: Михаела Димитрова
Хороскоп за 4 март: Приятни новини за Лъвовете, Телците да не критикуват

Денят носи риск от спорове. Повече за всяка зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Без видима причина настроението ви ще е леко минорно. Ще приемате прекалено сериозно дори не особено важни фактори. Хубавото в такива моменти е, че много внимателно преценявате изказванията си и няма опасност да засегнете нечие самочувствие.

Телец

Избягвайте острите критики към членовете на семейството. Нито те са като вас, нито вие като тях, така че търсете компромисни решения на спорните въпроси. Понякога желанието да се направи нещо е по-важно от крайния резултат.

Близнаци

Ще се наложи да научите нещо ново, за да осъществите целите, които сте си поставили. Съчетавайте дейностите и проявете последователност. Ще избегнете възможността да пропуснете нещо, което може да се окаже важно.

Рак

С каквото и да се заемете, независимо колко лесно ви изглежда, ще изисква повече усилия, отколкото предполагате. Причините ще са обективни, няма да можете да ги избегнете и при такива обстоятелства ще сте доста по-ефективни, ако запазите спокойствие.

Лъв

Приятни новини ще ви осигурят слънчево настроение през целия ден. Откажете се от сериозните и отговорни занимания. Действайте с размах, с въображение и направете експериментите, спрямо които до момента сте имали опасения. Може да не се получат, но пък ще се забавлявате.

Дева

Посветете се на домашните задължения. Не само ще успеете да изпълните цялата си предварително набелязана програма, но и ще довършите някои изостанали или умишлено отлагани задачи. Леката умора в края на деня всъщност ще се окаже приятна.

Везни

Уреждането на лични въпроси ще се окаже с предимство пред всички останали. Ще постигнете очаквания ефект от разговорите, които възнамерявате да проведете, ако подхождате прагматично и не си създавате нереални илюзии за нагласата на събеседника.

Скорпион

Чувството ви за справедливост е изострено и ще си спестите неприятности, ако не участвате в обсъждането на спорни въпроси, за които не разполагате с достатъчно точна и обективна информация. Има опасност да ви обвинят в субективизъм. Желателно е да не го допускате.

Стрелец

Участвайки в публично мероприятие е вероятно да попаднете на впечатляващи събеседници, с които да намерите общи теми, предимно в професионалната сфера. От новото ви познанство е възможно да се получи успешно делово партньорство. Запазете контактите си, за да разполагате с тях при необходимост.

Козирог

Прекалено сериозни ще са въпросите, с които ще се наложи да се справите в днешния ден. Ще засягат предимно роднинските ви връзки. Грижете се за интересите си, но по начин, който би ви осигурил независимост на решенията.

Водолей

Ограничете контактите. Избягвайте разговорите с хора, които имат навика да се противопоставят на всички за всичко. Осигурете си спокойствие и подходящи условия за почивка, възстановяване на силите, подобряване на физическото състояние. Уединението ще ви се отрази положително, пише az-jenata.bg.

Риби

Не е желателно да оставате сами. Може да сте в камерна компания, но е за предпочитане да сте в обкръжение. Самотата ще ви зареди с мрачни мисли, а е във ваш интерес да не го допускате.

Снимка: Pixabay
 


1
1 rate up comment rate down comment 0
...
преди 1 година