Хороскоп за 3 март: Успехи за Телците, Девите да внимават в комуникацията с близките

Скорпионите да се въздържат от финансови разходи

03.03.2023 | 07:15 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 3 март: Успехи за Телците, Девите да внимават в комуникацията с близките

Очаква ни динамичен празничен ден. За какво да внимавате според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Направете онова, спрямо което сте изпитвали някакви опасения. Проявете решителност, ако се налага да изясните причините за някакви недоразумения от лично естество, но го направете без пристъпи на вербална агресия.

Телец

Успехите ви ще са видими и ще получите окуражаващи похвали, комплименти, предложения за съвместна работа. Колкото и да ви е приятно, постарайте се да запазите чувство за мярка. 

Близнаци

Разговорите с някои от събеседниците ви може да изглеждат странни. Опитайте се да вникнете в контекста на изказванията им. Така ще установите кои от инициативите ви биха получили одобрение.

Рак

Възможности за напредък няма да липсват, но за част от решенията, които ще се наложи да вземете, няма да разполагате с достатъчно ясна или сигурна информация. Базирайте се на натрупания опит и ако нищо не ви принуждава да бързате, не го правете. 

Лъв

Обстоятелствата ще се променят и ще се отразят върху условията за реализация на проект, който все още подготвяте. Направете още една оценка на риска по отношение на ресурсното си обезпечение и то най-вече във връзка със субективния фактор.

Дева

Обстановката у дома може да се окаже доста враждебна. Установите ли, че близките посрещат всяка ваша дума "на въпреки", оставете ги да действат самостоятелно и не се намесвайте в решенията им.

Везни

Не особено големи допълнителни парични постъпления, ще се окажат съвсем навременни, за преодоляване на неочаквано възникнало финансово затруднение. Най-вероятно ще е свързано с погасяването на някаква глоба или такса, която силно ви е обезпокоила.

Скорпион

Въздържайте се от прояви на разточителност, участие в хазартни игри и рискови ходове, засягащи управлението на личните ви финансови средства.

Стрелец

Следвайте здравия разум, решавайки да приемете или не получените от всякакъв вид и характер предложения за покупки, нова или допълнителна работа, организация на лятната почивка.

Козирог

Единственият ефективен подход за справяне със сложни ситуации ще е творческият. Благодарение на него не само ще стигнете до търсения резултат, но и ще покажете убедително на какво сте способни.

Водолей

Всичко ще се случва толкова лесно, че ще "приспи" предпазливостта ви. Не се поддавайте на изкушението да пробвате нещо екстремно, екзотично и ексцентрично, само за да повишите адреналина и да се похвалите с невероятните си преживявания, пише az-jenata.bg.

Риби

Преживяванията ще са нееднозначни и без ясна тенденция за причините и следствията от тях. Правилната тактика за предотвратяване на неприятностите при подобни обстоятелства е да се придържате към "златната среда" както в думите, така и в действията си.

Снимка: pixabay