fallback

Любовен хороскоп за 27 февруари - 5 март: Раците може да се изправят пред избор

Лъвовете са на романтична вълна

26.02.2023 | 11:45 Автор: Елеонора Танева

Овен

Търсещите своята сродна душа е добре да бъдат по-активни в първите дни на март. Не забравяйте, че планетата на любовта – Венера, е във вашия знак. Ако има човек, към когото изпитвате емоции, не бъдете пасивни, защото може да се окаже, че той или тя са по-стеснителни. Овните във връзка нека бъдат по-сдържани в собственическото си отношение. Не оказвайте натиск върху любимия човек, тъй като това няма да доведе до нищо добро. Вместо това се възползвайте от подкрепата на Венера.

Телец

Телците, които нямат половинка до себе си, имат възможността да направят началото на март по-вълнуващо по отношение на любовта. Бъдете естествени в общуването с противоположния пол, а не прекалено недостъпни. Възможността се създава от вас самите, просто действайте, защото чарът ви няма да остане незабелязан. Обвързаните представители на зодията е добре да не бъдат твърде капризни към партньора си. Добрата комуникация е ключова, ако имате нещо, което искате да споделите. Взаимността е ключът към това да постигнете хармония във връзката.

Близнаци

Близнаците, които си имат половинка, определено ще мислят повече за любов през първите дни на март. Понякога може да сте по-потайни и да искате да запазите необикновените мигове само за двама ви, и това е прекрасно. За търсещите сродната си душа е възможно да срещнат вълнуваща личност, която силно да ги плени. Дори и вече да имате някой набелязан, бъдете внимателни със стъпките към обектите на вашите желания. Не бързайте в нищо, за да не „изплашите“ отсрещната страна.

Рак

Обвързаните представители на зодията ще имат хубава седмица за любовта. Готови сте да въведете положителни промени във връзката, които да доведат до повече разнообразие и разбирателство с партньора ви. Необвързаните Раци, въпреки че имат много цели за преследване свързани с лични интереси и работа, ще имат и добри възможности за запознанства. Може дори да се наложи да избирате между двама души.

Лъв

Седмицата за обвързаните Лъвове е сърца и рози! Настроени сте за любов и романтика, искате да споделяте емоциите си с любимия човек и двамата ще намерите път един към друг, който ще ви направи много щастливи. Необвързаните Лъвове е време да се разделят с болезненото минало. Промените започват да настъпват за вас малко по малко и то в положителна посока. Може би нова любов ще се представи пред вас.

Дева

Ако има човек, който ви допада и не сте във връзка, не бъдете твърде резервирани в общуването си с него. Бъдете приветливи, смели. Обвързаните Деви могат да имат хубава любовна седмица, ако избягват споровете за дребни неща с любимия човек. Отделете повече време и енергия на любовта и общуването помежду ви. Може да планирате романтично пътуване или да се отдадете на приятни занимания заедно.

Везни

Любовта е магия за вас. Вие сте толкова щастливи в любовта, колкото е възможно! За това ще ви помагат Венера и Юпитер, които ще са във великолепен съвпадат във вашия сектор на отношенията, давайки ви своята положителна енергия в любовта и партньорството. Някои от вас може дори да се сгодят или да сключат брак. Необвързаните също ще имат приятни емоции. Огледайте се, някой в близкото ви обкръжение може да има интерес към вас, а може да се окаже, че този интерес е взаимен.

Скорпион

Без значение дали сте във връзка или не, в последните години вие сте се фокусирали върху това да изградите определени разбирания за любовта и връзките, които никой не може да разклати. Това ви дава емоционална сила. Знаете, че е важно да обичате и да позволявате любовта да влезе в живота ви, но също така сте наясно, че никога не трябва да се насилвате да го правите с цената на вътрешния си мир или стабилност. Необвързаните Скорпиони ще имат приятни любовни емоции, но няма да бързат да задълбочат взаимоотношенията. Обвързаните имат подкрепата на планетите да направят началото на март по-вълнуващо.

Стрелец

Стрелци, пригответе се за голяма любов тази седмица! Венера и Юпитер ще направят точен съвпад във вашия романтичен сектор и в огнения знак Овен. Тази великолепна космическа енергия е прекрасна комбинация, на която можете да се надявате по отношение на любовта. Вселената ви насърчава да рискувате в романтиката тази седмица, без значение какво е текущото състояние на връзката, защото е много вероятно да бъдете възнаградени от нея. Колкото повече се осмелявате да отворите сърцето си и да дадете любов, толкова повече любов ще ви бъде върната. Толкова е просто, нали?

Козирог

Всичко започва да се разрешава и вие сте готови да не бъдете толкова предпазливи. Сатурн, вашата управляваща планета, се движи през вашия сектор за съобщения, за да подобри комуникацията ви. Сатурн е оказал влияние върху любовния ви живот през последните години. Сега, вместо да вземате емоционални решения, може да се справите с тях с реалистична логика. Звучи неромантично, но истинската любов ще бъде по-добра от всяка фантазия, информира az-jenata.bg.

Водолей

Сатурн се движи през вашия зодиакален знак, подтиквайки ви да разберете реално всичко, свързано с това кои сте и какво искате. Това включва любовта и партньорството. Онези от вас, които търсят нова любов, е добре да си помислят доколко са отговорни и способни да поемат подобен ангажимент. Всъщност донякъде този въпрос биха могли да си зададат и Водолеите във връзка. Венера и Юпитер ви подсещат да се отпуснете и да се отдадете на романтика с любимия човек.

Риби

Вие сте във важен житейски преход, когато става въпрос за изправяне пред страха от провал или страха от успех в любовни ситуации. Това е интересен урок, който трябваше да научите през последните две години и половина, докато Сатурн обикаляше вашия 12-ти дом. Сатурн е свързан със структурата и ангажираността, така че докато се движи през тази част от вашата диаграма, от вас се изискваше да мислите къде сами сте саботирали вашите любовни връзки. За щастие сега сте готови да продължите напред.

fallback
Още от Любопитно
fallback