Хороскоп за 26 февруари: Ще искат пари от Девите, Рибите да намалят темпото

Везните да не обръщат внимание на клюки по техен адрес

26.02.2023 | 08:35 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 26 февруари: Ще искат пари от Девите, Рибите да намалят темпото

Овен

Силите ви ще са повече от достатъчно. Разпределете ги между изпълнението на собствените си желания и оказване помощ на онези ваши близки, които имат нужда от нея. Задължително използвайте част от свободното време за целенасочен контакт с природата.

Телец

Обърнете внимание на по-възрастните си роднини. Общуването с тях ще ви е приятно, а и полезно. Що се отнася до пътуванията, ако са с цел развлечение, не се отказвайте, но ако са свързани с работа, опитайте се да ги отложите.

Близнаци

Действайте бавно, методично и довършвайте започнатото. Успешни ще са дейностите, насочени към усвояване на нова информация, провеждане на делови разговори и уточняване на споразумения. В случай, че не сте набелязали такива, прегледайте вече довършената работа и отстранете грешките.

Рак

Отношенията от всякакъв характер ще са "тема на деня". За да запазите стабилните връзки както с деловите, така и с личните партньори ще се наложи за известно време да изместите собствените си интереси на заден план. Ще си осигурите не само трайното уважение, но и недвусмислената подкрепа от хората, за които сте се жертвали.

Лъв

Изненадващо предложение за кратко пътуване ще ви постави пред лека дилема: да си свършите предварително набелязаната работа или да се позабавлявате. Според една древна мъдрост: "работата не е заек, че да избяга“, а според доказания опит, времето с приятели е най-ефективният начин за възстановяване на силите, така че… отговорът изглежда ясен.

Дева

Близък роднина ще се оплаче от финансов недостиг и вероятно ще ви поиска не особено голяма сума на заем. Не отказвайте, но уредете уговорката си писмено. Ще предотвратите възможността за необратимо влошаване на отношенията.

Везни

Не обръщайте внимание на клюки, които след като чуете, стигате до крайности. Не е изключено част от постъпките ви да не получат одобрение и да станат обект на критики. Приемете казаното по въпроса и внесете съответните корекции, ако е възможно.

Скорпион

Отстоявайте позициите си, но без да пренебрегвате чуждите принципи. Избягвайте ситуациите, предизвикващи конфликт на интереси. Има случаи, в които е за предпочитане да отстъпите.

Стрелец

Ще се справите с изостаналите задачи, но за сметка на личното си време. Обмисляйте изказванията си с идеята споделяйки мнение да не засегнете ничие самочувствие, пише az-jenata.bg.

Козирог

Не започвайте нищо ново, ако не сте направили подробна оценка на обстоятелствата и очакванията си. Особено внимание обърнете на ресурсите и на надеждността на сътрудниците си.

Водолей

Изненадващо дори за самите вас ще се окажете изключително привлекателни за околните. Някой непрекъснато ще се опитва да получи мнението и да спечели вниманието ви. Не хитрувайте и не прекалявайте с ексцентричните прояви.

Риби

Намалете темпото и обмисляйте внимателно действията си, особено ако ги предприемате в условията на ограничена информация. В случай, че се налага да коментирате предстоящи сделки, придържайте се към идеята за минимизиране на загубите, а не за получаване на максимална печалба.