fallback

Хороскоп за 25 февруари: Интригуващи запознанства за Телците, добри новини за Девите

В съботния ден са възможни някои изненади, както и напрегнати ситуации

25.02.2023 | 08:16 Автор: Ирена Бакърджиева

В съботния ден са възможни някои изненади, както и напрегнати ситуации. За какво да внимавате според вашата зодия, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Духът на авантюризма може да ви плени изцяло. Забавлявайте се, но без неоправдани рискове. Успеете ли да съхраните чувството си за мярка, всичко ще е наред.

Телец

Макар че конструктивното ви мислене ще е изключително силно и активно, последното нещо, което ще ви се прииска днес, е да се занимавате с нещо задължаващо. В такъв случай най-добре ще е да си измислите не особено скъпо развлечение и да му се посветите изцяло. Новите запознанства ще са интригуващи.

Близнаци

Не участвайте в безполезни спорове, които ще ви застигат буквално на всеки ъгъл. Може да останете с впечатлението, че всички заядливци на света днес са решили да ви атакуват. Игнорирайте ги и се занимайте с физическото и духовното си здраве.

Рак

Личните и по-конкретно междуроднинските отношения може да създадат причини за тревога. Не приемайте всичко чуто от близките си за абсолютна истина. Познавайки спецификите на характера на някои от тях, няма как да не се сетите, че драматизират.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна и нищо не би могло да спре стремителния ви устрем към оригиналните хрумвания. И ако искате всичко да се случва така, както си го представяте, действайте самостоятелно.

Дева

Началото на деня ще е белязано с добри новини, които ще са достатъчен повод за добро настроение. Именно благодарение на него в комбинация с вдъхновението и чувството си за хумор ще стигнете до правилния отговор на въпрос, който от доста време ви безпокои.

Везни

Няма занимание, с което не бихте могли да се справите, но за целта трябва да се освободите от прословутата си нерешителност. Събитията ще се развиват с умерено темпо, което означава, че вие определяте личния си ритъм на действие и приоритетите.

Скорпион

Ще научите изненадващи детайли за живота на човек от обичайното ви обкръжение. Не бързайте да ги споделяте или обсъждате. Постепенно ще разберете и други подробности, които ще променят първоначалното ви мнение.

Стрелец

Затрудненията ще са резултат от злонамерената намеса на субективен фактор. За щастие, вместо да ви разубедят, те ще ви мотивират да действате още по-упорито. Не се отказвайте. В крайна сметка, след като успеете, онзи, който се опитва да ви пречи, ще разбере, че е губещата страна.

Козирог

Ще получите резултатите от дейност, с която се занимавате старателно от доста време. Установявайки, че от усилията ви е имало смисъл, ще се почувствате доволни и готови за следващото предизвикателство, пише az-jenata.bg.

Водолей

Благоприятно развитие ще получат дейностите, изискващи намесата на държавната администрация или правораздавателните органи. Не позволявайте да ви манипулират и изнудват да обещавате неща, които няма как да осъществите, защото целта ще е именно да се навреди на доброто ви име.

Риби

Динамичен ден, наситен предимно с приятни преживявания. Благодарение на доброто настроение ще разпределите оптимално времето, с което разполагате, за да удовлетворите и своите желания, и тези на близките си.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback