fallback

Хороскоп за 11 февруари: Възможни са разногласия при Девите, спокойствие за Рибите

Овните да не харчат излишно

11.02.2023 | 07:53 Автор: Вяра Димова

Динамична събота, в която Меркурий влиза в знака на Водолей. Повече вижте в астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Намалете разходите. Ограничете общуването, не са изключени проблеми, предизвикани от неразбиране, разлика в принципите, в ценностната система и възпитанието.

Телец

В началото на деня ще получите полезна информация и ще се справите с текущите задължения без задръжки. След обед ще сте по-емоционални, по-раздразнителни и е желателно да действате самостоятелно.

Близнаци

Заемете се с дейности, върху които вече работите. Ще научите нещо ново, което ще ускори получаването на крайните резултати. Ще разполагате с достатъчно време, за да елиминирате факторите, които са пораждали несигурност и съмнения.

Рак

Действайте последователно и подредено. Вярвайте в себе си. Не ограничавайте контактите си с околните, но и не се поддавайте на внушенията им.

Лъв

Съсредоточете се предимно към собствените си задължения. Поведението на околните на моменти може да е дразнещо, но няма да разполагате с варианти за уединение, така че реагирайте вежливо и не позволявайте да ви въвличат в разправии.

Дева

Ще се натъкнете на неразбиране точно от страна на хората, с които обикновено мислите по еднакъв начин. Постарайте се да се справите с проблемите самостоятелно, без чужда намеса. 

Везни

Осъществяването на текущите занимания ще ви се получава без особени усилия. Импровизирана среща със стари приятели в късния следобед или вечерта ще ви зареди с приятни емоции и незабравими спомени.

Скорпион

Не бъдете прекалено взискателни нито към себе си, нито към другите. Позволете си необходимата почивка. Посветете част от времето на медитация или любими занимания.

Стрелец

Не е изключено да осъществите кратко пътуване, наситено с приятни изненади. Ще се справите с поредица важни въпроси и в момент на необходимост ще получите помощ, без да сте я търсили.

Козирог

Участвайте активно във всички занимания на близките си, насочени към подобряване на бита и обстановката у дома. Отстъпете им инициативата и споделяйте мнението си, само когато ви питат. Ще си осигурите един прекрасен и спокоен ден.

Водолей

Меркурий навлиза във вашия знак. Вербалните ви умения ще се подобрят и ще можете да спечелите съмишленици за осъществяване на най-странните си идеи. За дейностите, при които сте получавали категоричен отказ, сега ще си осигурите стабилна помощ, пише az-jenata.bg.

Риби

Спокоен ден. Каквито и занимания да сте си набелязали, ще се справите по-бързо и приятно, отколкото предполагате. Творческият ви потенциал е силен, използвайте го максимално.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback