Хороскоп за 15 януари: Изненади за Стрелеца, Водолеят да ограничи контактите си

Лъвът да гледа себе си

15.01.2023 | 08:57 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 15 януари: Изненади за Стрелеца, Водолеят да ограничи контактите си

В неделния ден е добре повече да си почиваме и да избягваме споровете. Повече за вашата зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

За да има разнообразие, някои преживявания ще са не особено приятни. Реагирайте с чувство за хумор и не си внушавайте, че някой или нещо умишлено работи срещу вас.

Телец

Избягвайте прекалените претенции или остри критични забележки към близките си. Те може и да допускат грешки, но и на вас ви се случва. За предпочитане е да избегнете разправиите.

Близнаци

Във ваш интерес е да не провеждате разговори, целящи изясняване на лични отношения. Резултатът ще се размине с предположенията ви и е вероятно да предприемете радикални действия, за които ще съжалите.

Рак

Приемете предпазливо и с доза съмнение информация, която уж случайно ще ви споделят за някой от партньорите ви. Постарайте се да не реагирате, за да не се окажете въвлечени в неприятна интрига, предава az-jenata.bg.

Лъв

Преодолейте изкушението да надничате в чужди тайни. Каквото и да научите не само няма да ви хареса, но и ще се почувствате неловко от факта, че сте си позволили да навлизате в добре пазено чуждо пространство.

Дева

Задължително си организирайте разходка сред природата или посещение на развлекателно мероприятие. Бързо и устойчиво ще се освободите от натрупания стрес.

Везни

Към този момент оставете новите идеи "на пауза". Не се заемайте с реализацията им, ако не сте си подсигурили надеждни практически условия за работа.

Скорпион

Ще постигнете всичките си замисли без особени усилия, ако разпределите силите си грамотно. Поставете си ограничения като да не бързате и да не разчитате на чужда помощ и ще успеете да избегнете евентуални досадни грешки.

Стрелец

Ще получите известие, което отдавна чакате и е свързано с професионалните ви изяви. Възползвайте се от факта, че разполагате с достатъчно време, за да си изградите подходяща тактика на действие.

Козирог

Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. Независимо колко са задачите ви като количество и какви по сложност, ще успеете да ги довършите благодарение на прословутата си работоспособност и спокойно да се порадвате на резултатите.

Водолей

Емоционалното ви състояние е нестабилно и в момент на нетърпение може да кажете нещо, за което дълбоко да съжалите. Ограничете контактите и бъдете готови да се извините, ако установите, че сте засегнали нечие самочувствие.

Риби

Не се увличайте по предложения да направите покупка на прекалено атрактивна цена. Дори след време да направите рекламация и да ви я приемат, връщането на стоката ще се окаже по-скъпо от стойността, която сте платили за нея.