fallback

Хороскоп за 2 януари: Лъвът да избягва излишните разходи, преживявания за Водолея

Предложение за нова или допълнителна работа за Рибите

02.01.2023 | 09:27 Автор: Искра Ангелова

Овен

Обмисляйте задълбочено решенията си. Не си изграждайте преценки по видимите външни признаци, ще се окажат погрешни.

Телец

Занимайте се с уреждането на личните си отношения. Каквато и тактика да си изградите, оформяйте я с нагласата, че "връщане назад няма". Ще е убедите, че подобна доза предпазливост никак не е за пренебрегване.

Близнаци

Активността ви ще е направо неудържима. Действията ви ще са толкова убедителни и впечатляващи, че даже някой да се е замислял да ви създаде някакви неприятности, ще се откаже от мераците си. Ориентирайте усилията си към творчески дейности.

Рак

Ограничете заниманията със сложни проблеми. Няма да намерите подходящото решение и ще се почувствате недоволни от себе си. В същото време действайте така, че да не разпилявате силите си в прекалено различни направления.

Лъв

Избягвайте излишните разходи. Търсете общ език със събеседниците си при обсъждане на спорни въпроси. Обмисляйте внимателно предложенията си с идеята да не се стига до остри разправии, съветва az-jenata.bg.

Дева

Опитайте се да отложите деловите разговори и срещи. Все още не разполагате с достатъчно ясни обстоятелства за справяне със сложните казуси. Ако можете да си организирате някакво пътешествие, възползвайте се.

Везни

Да се вслушвате в мнението на околните не ви ангажира да се съобразявате с него. Не се отказвайте от възможността да "си сверите часовника", обаче. Случайно подхвърлена идея може да ви спести много време за размисъл.

Скорпион

В последния от почивните дни направете лична проверка на финансите си. Дори да не откриете проблем, ще ви е полезно да знаете степента си на обезпеченост. Преди да се заемете с нещо ново, опитайте да довършите вече започнатото.

Стрелец

Не се опитвайте да свършите всичко заедно и на секундата. Единственото условие да постигнете резултата, към който се стремите е да си създадете точна схема на работа. Освен всичко друго, така ще избегнете и излишните разходи.

Козирог

Осигурете си малко емоционална почивка от преживените празнични моменти. Заемете се с чисто практически задачи, които не ви затрудняват и ги изпълнявате без да се замисляте особено. След като ги довършите, самият факт че няма да мислите повече за тях ще е повод за основателно задоволство.

Водолей

Новите преживявания ще са свързани с личните ви отношения. Може да са положителни или отрицателни, но при всички случаи трябва да се опитате да не повтаряте старите си грешки.

Риби

Независимо, че денят е почивен, може да ви потърсят с предложение за нова или допълнителна работа. Възможността за повишаване на доходите, което би ви осигурило финансова независимост, ще ви зарадва, но преди да сте оформили уговорката си по надлежния начин не бързайте да харчите запасите си.

fallback
Още от Любопитно
fallback