Хороскоп за 1 януари: Телците да се отдадат на почивка, Водолеите ще ги залеят мрачни мисли

Рибите да избягват откровени разговори с хора, които не са им близки

01.01.2023 | 10:30 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 1 януари: Телците да се отдадат на почивка, Водолеите ще ги залеят мрачни мисли

Овен

Не се поддавайте на спонтанния ентусиазъм да се захванете с дейност, която не ви е работа. Ще се издъните, а да претърпите пълно фиаско не е най-доброто начало на новата година. Отдайте се на почивка и набиране на сили, ще ви трябват.

Телец

Дайте си малко отдих от шумните компании и разтоварване от питателните трапези. Посветете се на любимата музика, книга, хоби. Ще "презаредите" батериите за следващите "бойни подвизи".

Близнаци

С неочаквани новини от съвсем непредвиден източник ще започне денят ви, а и годината. За щастие, новините ще са окуражаващи, макар и предвещаващи промяна, за която не сте се замисляли.

Рак

Посветете деня на хората, които обичате най-много. По възможност останете в позната, ненатоварваща обстановка. Наречете го "ден за размисъл и постигане на душевно равновесие". Ще се почувствате добре.

Лъв

Настроението ви е следпразнично и все още под влияние на преживените бурни положителни емоции. Когато сте приповдигнати, сте в състояние да сътворите куп глупости. Затова е препоръчително да сте в компанията на близки, чието присъствие ви действа респектиращо.

Дева

Единственото ви затруднение ще дойде от факта, че прекалено много хора, обаждайки ви се да честитят новата година, ще ви поканят да споделите с тях времето си. Ще ви е трудно да прецените къде ще ви е най-приятно. За пореден път използвайте прагматичния подход и приемете поканата, която е на най-близко разстояние.

Везни

Позволете си да преживеете поне един ден в "неподредена" обстановка и да не се занимавате с битови задачи. Подарете си духовните удоволствия, за които все не ви остава време като посещение на концерт, изложба, пиано-бар. Ще ви се отразят вдъхновяващо.

Скорпион

Не търсете тайни и мистика там, където ги няма. Ако през първия ден от годината просто се потопите в спокойствието на "домашното огнище", ще успеете да подредите мислите си и без особени усилия да елиминирате част от изостаналите проблеми.

Стрелец

С каквото и да се заемете, не разчитайте на незабавни и впечатляващи резултати. При подобни обстоятелства е във ваш интерес да се опитате да свършите най-лесните неща. Така и да объркате нещо, няма да е фатално, пише az-jenata.bg

Козирог

Случаен разговор с човек, когото почти не познавате, но сте попаднали в обща компания, ще се окаже изключително полезен. Ще ви даде насока как да подходите към един от професионалните си проблеми, без да засегнете чужди интереси.

Водолей

След като мъглата от новогодишната еуфория се разпилее, може да усетите отегчение, да ви изпълнят спомени или мрачни мисли, предизвикващи недоволство. Опитайте да се разсеете с кратка разходка на открито и се въздържайте от импулсивни действия. След кратко "проветряване" ще възстановите присъщия си оптимизъм.

Риби

Избягвайте откровените разговори със събеседници, с които не сте особено близки. Допускайки ги до подробности, които не са доказали, че заслужават да знаят, може да създадете условия за проблеми след време.

Снимка: Pixabay