Хороскоп за 31 декември: Близнаците да следват интуицията си, Везните да не стигат до крайности

Раците да не се ангажират с чужди задължения дори и заради членовете на семейството

31.12.2022 | 08:37 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 31 декември: Близнаците да следват интуицията си, Везните да не стигат до крайности

Какъв ще бъде последният ден на 2022 според зодиакалния ни знак, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Всяка дума има свой смисъл. Подбирайте внимателно думите, с които се обръщате към близките си в новогодишната нощ. Началото на годината трябва да е изпълнено с разбиране.

Телец

Ако сте в обтегнати отношения с някого, опитайте да прекратите враждата. Ще прекрачите в следващата година без мрачни мисли.

Близнаци

Следвайте интуицията и чувството си за хумор. В нощ като тази усмивката е най-ценното ви украшение.

Рак

Не се ангажирайте с чужди задължения дори и заради членовете на семейството. В подготовката на новогодишното тържество трябва да участват всички, за да бъде празникът истински общ.

Лъв

Приемайте сериозно забележките само на близките си. Те ще ви ги кажат, за да ви спестят неприятности. Що се отнася до всички останали препоръки, "пропуснете ги край ушите си".

Дева

Не си губете времето с разговори с хора, които не са ви особено приятни. Присъствието им макар и краткотрайно, в ден като този е крайно нежелателно. Измислете благовиден предлог да отклоните повикването.

Везни

Не стигайте до крайности. Не се преуморявайте, не преяждайте и най-вече не злоупотребявайте с алкохол и захарни изделия.

Скорпион

Настроението ви ще е доста приповдигнато и може да ви се прииска да поздравите всичките си приятели и познати с настъпването на новата година. Със сигурност ще запазите доброто си настроение, ако отложите поздравите за следващите дни.

Стрелец

Денят може да е празничен, но на вас ентусиазъм не ви липсва и непрекъснато ви хрумват разни неща, които трябва да направите още и още… Намалете инициативата, ако не искате да си осигурите сърдитите погледи на близките.

Козирог

Сутринта може да усетите леко напрежение, пристъпи на раздразнителност. Създайте си някаква чисто практическа работа поне за час, а след това излезте на разходка. Шумотевицата навън ще ви се отрази успокояващо, пише az-jenata.bg.

Водолей

Ако сте решили да посрещнете новата година на шумно място, където има много хора, не се задържайте твърде дълго. Енергийната ви защита не е особено устойчива и изведнъж настроението може да удари дъното без никаква видима причина.

Риби

Спомнете си мъдрото твърдение, че както изпратите старата година и посрещнете новата, така ще се случват нещата през следващите 12 месеца. Напомнянето би трябвало да ви подсети, че вариантът пред телевизора със "Сам вкъщи" и паница с пуканки не е от най-добрите идеи.

Снимка: Pixabay