fallback

Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари: Скорпионите забравят всички грижи

Изненадващи събития за Рибите

26.12.2022 | 13:06 Автор: Елеонора Танева

Овен

На финалната права сте, малко мобилизация няма да е излишна. Ако имате собствен бизнес, обстоятелствата ще ви подскажат, че е желателно да действате нестандартно и гъвкаво. Няма да се наложи да се справяте с кой знае какви затруднения, а просто да се приспособявате към обстановката.

В случай, че не работите самостоятелно, то вие сте от късметлиите, защото ще имате само два работни дни до края на годината. Вслушвайте се в предложенията на колегите си. Съвместната дейност ще е впечатляваща, но подобряването на собствения ви статут в бъдеще няма да е свързано точно с нея.

Телец

Период на размисъл и заключения. Ще успеете да оцените собственото си участие в цялостната картина, да съобразите какво трябва да се промени в конкретния момент, за да си осигурите бърз напредък. Работоспособността ви е достатъчно висока, за да осъществите замислите си, стига да не се поддадете на изкушението да мързелувате и да чакате всичко наготово. Изборът е ваш и ще е важен, не се страхувайте от първата крачка, колкото и сложна да ви изглежда ситуацията. Ако намеренията ви са искрени, всичко друго ще се подреди в процеса на изпълнението.

Близнаци

В последната седмица от годината е желателно да прегледате всичките си документи и да въведете ред там, където до момента не сте успели да го направите. Преглеждайте редовно електронната си поща и най-вече предложенията за допълнителна работа. Много е вероятно да попаднете на нещо подходящо.

Придържайте се към принципите си, за да реализирате замислите. Заявявайте намеренията си ясно и недвусмислено, не позволявайте да ви отклоняват, но и не навлизайте в чужда територия. Ако някой се опитва да ви манипулира, значи е настъпил моментът, в който да прекратите отношенията си с въпросния човек, за да не ви дърпа назад.

Рак

Макар че е време за равносметки, по-добре не гледайте към миналото. Обърнете ли се към спомените, ще се натъжите, а на прага на следващата година би трябвало да сте усмихнати. Предстоят промени и нови възможности. Много е вероятно случайно запознанство с нов човек да ви окуражи, да стимулира въображението и да ви помогне да превъзмогнете преживените неуспехи.

Наслаждавайте се на празничните емоции без прекалени надежди, не се вторачвайте в това, което е било и не мислете за дългосрочните тенденции. Обновявайки самите себе си, ще „рестартирате“ и перспективите си. Не особено приятните преживявания в дните между двата празника, доколкото ги има, ще са следствие от разговори с роднините ви и то предимно заради финансови, имуществени или друг тип обсъждания по материални въпроси.

Лъв

Спокоен период, в който, ако не прекалите с разходите, не би имало какво да ви безпокои. Не е изключено обстоятелствата да ви принудят да направите някакви допълнителни, непредвидени разноски или пък да разполагате с благоприятни условия за скъпи покупки на движимо или недвижимо имущество, което от доста време сте си набелязали.

Преценете евентуалния риск много подробно, за да решите кое е по-изгодно – да вземете кредит от финансова институция или да потърсите заем от приятели. Ако работата или бизнесът ви са свързани с интернет и информационни технологии, резултатите ще ви зарадват.

Дева

Предстоят интересни, макар и кратки пътувания, срещи с нови хора и преживявания, които ще запомните. Не е изключено да получите предложения за съвместна работа от фирми, намиращи се извън страната или извън града, в който живеете. В случай, че имате намерение да разширите бизнеса, ще се намери кой да ви окаже подкрепа с инвестиции или идеи.

Точно преди да прекрачите в следващата година е вероятно колеги, с които сте работили преди време, да ви ангажират с изпълнението на някакъв спешен проект. Не им отказвайте, ще получите финансовия еквивалент почти веднага и сумата никак няма да е за пренебрегване.

Везни

Най-належащи за решаване ще се окажат личните въпроси. При толкова много почивни дни е нормално да помислите за себе си. Контактите ще са интензивни, но част от тях нееднозначни и на моменти може да се почувствате объркани от странните сигнали, които ви изпращат деловите партньори или близките приятели.

При подобни обстоятелства нито създавайте нови връзки, нито прекратявайте съществуващите. След време ще установите, че и двата варианта не отговарят на очакванията ви. Не тръгвайте на далечно пътуване, ако не ви се налага и не стойте прекалено дълго на открито при ниски температури.

Скорпион

Отношението на околните ще е толкова мило, че ще ви накара да забравите всички грижи. Доброто настроение ще ви съпътства навсякъде и във всеки един момент. Усещането, че сте обичани и желани ще стимулира въображението ви.

Много е вероятно да получите атрактивно предложение за нова работа със значително по-високи доходи или пък за усвояване на допълнителни знания и умения при изгодни условия. На този етап е препоръчително да не избързвате с окончателния отговор и на двете оферти, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Няколкото почивни дни в началото на седмицата ще се окажат съвсем навременни, за да си дадете сметка за изминатия път, да съпоставите желаното с направеното, дали сте отговорили на собствените си очаквания. Интуицията може да ви подсказва, че предстоят промени и такива действително ще има, но те ще са резултат от упоритата ви и старателна работа, а не от случайно стечение на обстоятелствата.

Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако се придържате към предварително разпределения бюджет и не стигате до прояви на разточителност. Ще успеете да прекратите съществуващи към момента имуществени спорове с роднините си без лични загуби за своя сметка.

Козирог

Малко преди стрелките на часовника да застанат една върху друга и да известят старта на Новата година, Меркурий, който в момента е във вашия знак, ще премине в ретроградно движение. Преди това обаче ще разполагате с няколко почивни дни, в които ще сте ангажирани предимно с домашни и битови задачи, които ни най-малко не ви затрудняват. Времето, прекарано у дома и с близките ще се отрази благоприятно на отношенията ви с тях.

Обстановката ще е предразполагаща към откровени разговори, всеки ще е готов да признае допуснатите грешки, да се извини и дори в някакъв момент мисълта за раздяла да е минавала през съзнанието ви, ще се откажете от нея. В оставащите само два работни дни е възможно да получите възнаграждение за свършена преди време работа или да ви върнат заем. И в двата случая парите няма да са ви излишни.

Володей

Независимо от празничното и на моменти романтично настроение, в част от дните, при това не точно работните, ще се наложи да се занимавате с уреждане на служебни въпроси. Може да не са свързани точно с бизнеса или професионалните ви задължения, а с конкретизиране на условия за усвояване на нови знания и технологии, възстановяване работата по вече довършени проекти, промяна на работното място, но само като местонахождение, а не като позиция и задължения.

Най-вероятно крайните резултати ще са във ваша полза, ще успеете да си осигурите стабилно финансиране или надеждни партньори. Овладейте желанието за кардинални промени. Най-ранният подходящ момент за предприемането им ще е през втората половина на следващия месец.

Риби

Обстановката ще е динамична, а събитията изненадващи, но в крайна сметка – полезни. Вероятно ще възобновите дейност, прекратена преди доста време, осъзнавайки, че в нея все още има перспективи за развитие. Това действие от своя страна ще предизвика и други последствия, като например възстановяване на връзките с предишните партньори, установяване на допълнителни източници на приходи и в крайна сметка, разгръщане на собствените ви умения в по-широк мащаб.

Единственото, което би могло да помрачи усмивката ви през тези дни е намесата на роднини или приятели в личните ви отношения. Не допускайте да се случи. Грижете се за доброто си настроение, то е, което ви гарантира и устойчиво физическо състояние.

fallback
Още от Любопитно
fallback