fallback

Хороскоп за 25 декември: Много преживявания за Овните, Рибите да обмислят задачите си

През целия ден ще се налага Телците да помагат на някого

25.12.2022 | 08:25 Автор: Ирена Бакърджиева

Какво ви очаква през днешния ден, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Празничният ден ще е наситен с преживявания. Би било добре да се справите с домашните и битови задачи преди обед. След това е възможно стари приятели да ви изненадат с кратко посещение. Присъствието им ще ви изпълни със спомени.

Телец

През целия ден ще се налага да помагате на някого. Ситуацията всъщност съвсем няма да ви ядоса, напротив! Чувствайки се нужни, празничното ви настроение ще е още по-устойчиво и заразително.

Близнаци

Емоциите ще са много и разнообразни, което означава, че ще ви е трудно да ги овладеете. Забавлявайте се, говорете за бъдещето, но не взимайте импулсивни решения, които нямате представа как ще се отразят на динамичния ви стереотип.

Рак

Непредвидено ще се окаже, че имате възможност да довършите някои изостанали занимания, вмъквайки ги между другите си набелязани задачи. Не се отказвайте. Може да усетите лека умора, но в навечерието на празника ще се почувствате изключително доволни от себе си.

Лъв

Ще се почувствате най-сигурни и спокойни, ако сте с камерна компания на познато място. Ограничете контактите и не се стремете да създавате нови запознанства. В случай, че сте набелязали пътуване, проявете предпазливост, не е изключено да попаднете на инцидент.

Дева

Ще направите всичко, което сте си наумили, но се ограничете само с това. Не е нужно да показвате "чудеса от храброст", след което да сте безкрайно уморени в празничната вечер. Достатъчно ще е да се заемете предимно с организацията и да възложите правилните задачи на останалите членове от семейството, с което ще си гарантирате спокойствие и удобство.

Везни

Освен празникът сам по себе си други запомнящи се събития едва ли ще се случат. Ако сте решили да празнувате на място, където има и непознати, съобразявайте се със здравословното си състояние и с факта, че вирусите не почиват по празници.

Скорпион

Поздрави и телефонни обаждания от хора, които не сте виждали с години, ще ви зарадват и развълнуват. Ще си дадете сметка, че не е без значение да помогнеш на някого в труден момент, че стореното добро рано или късно се връща.

Стрелец

Желанията и възможностите ви драматично ще се разминават. Ще ви се иска да тръгнете на пътешествие, да попаднете в голяма компания, а реално ще трябва да останете у дома с близките си. Не се разстройвайте, поговорете с тях и е много вероятно всички заедно да измислите някакво кратко пътуване за следващите дни. Само не коментирайте в разговорите лични отношения.

Козирог

Не се увличайте и не се изкушавайте от "атрактивни" предложения за празничен купон в последната минута. Въздържайте се от кардинални промени в каквото и да било направление. След като вече сте решили какво ви е нужно, значи трябва да следвате замислите си, пише az-jenata.bg.

Водолей

Дребно събитие ще се отрази на личните ви отношения в положителна насока. Ще се сдобрите с някого, който от известно време страни от вас, неизвестно защо. В крайна сметка ще установите, че става дума за интрига, в която и двамата сте въвлечени, без да забележите, умишлено и против волята си.

Риби

Обмисляйте подробно задачите си и най-вече необходимостта от осъществяването им. Не се заемайте с тези, които не са задължителни за днешния ден. Приемете подготвянето на празника за приоритетно занимание и не само ще сте доволни от свършената работа, но и ентусиазирани от резултата.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback