fallback

Хороскоп за 24 декември: Водолеите ще предизвикат възхищение, Девите ще осъществят идеите си

Скорпиони, не прекалявайте с разходите и не позволявайте и близките ви да го правят

24.12.2022 | 09:00 Автор: Тодор Петров

Овен

Минималното условие да направите всичко, което ви се иска е, да разпределите времето, с което разполагате, отчитайки обективно възможностите си. Не забравяйте, че в процеса на работа ще изникват различни непредвидени дреболии, които няма как да избегнете. Оставете си резерв и за тях.

Телец

Подготовката на празника ще отнеме малко повече време, отколкото сте предположили. Опитайте да намалите телефонните разговори и да не се разсейвате. Няма да се почувствате никак приятно, ако забравите нещо важно и вместо похвала, получите от близките си забележка.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се натъквате на различия между своето мнение и това на събеседниците си. Истината е, че дискусиите съвсем няма да са интелектуални, а на съвсем битови теми, които на вас никак не ви допадат. При подобни обстоятелства, помислете дали изобщо си струва да се включвате в някакви полемики.

Рак

Ще сте много по-ефективни, ако влеете силите си в общите задължения на близките. В противен случай може да се объркате в лабиринта на собствените си мисли. С каквото и да се захванете, да нямате ясна представа нито за началото, нито за края, нито за самия процес на изпълнението на заниманието.

Лъв

Наблюдавайте внимателно обстановката и събитията около себе си, вслушвайте се в разговорите, преценявайте важността им. Ще научите нещо ново, полезно и лесно приложимо за измъкване от неудобни ситуации.

Дева

Изразявайте мнението си искрено и доколкото е възможно - без емоции. Ще спечелите всеотдайни привърженици, с чиято помощ съвсем скоро ще осъществите идеи, които преди време не са получили одобрение.

Везни

Разпределете работата по подготовката на празника между всички участници в самия празник. Ако искате да се справите и у дома наистина всичко да е „като за изложба“, което обикновено целите, то не се натоварвайте с всички задачи.

Скорпион

Не прекалявайте с разходите и не позволявайте и близките ви да го правят. В случай, че всички покупки са осигурени и нямате проблем с подготвянето на празничната трапеза, то всеки допълнителен разход ще си е чист каприз.

Стрелец

Не е препоръчително да обсъждате и коментирате чужди тайни. Особено в навечерието на такъв свещен празник като днешния. Направете така, че да не ви въвличат в интриги и да не изричате лоши думи.

Козирог

Поведението на част от хората, с които ви се налага да общувате ще е твърде нелогично. Проявете реализъм и не се надявайте на много. След като някой е решил да прави грешка след грешка, не се считайте задължени да се намесвате с препоръки.

Водолей

В каквото и мероприятие да ви поканят, не отказвайте участие, без значение дали става дума за работа или за забавление. Във всички случаи ще сте полезни, ще успеете да се впишете в екипа безпроблемно и да предизвикате възхищение.

Риби

Намирайки се съвсем случайно на публично място ще се запознаете с интересна личност. Слушайте внимателно мнението и твърденията на въпросния човек. Ще ви подскажат някои ваши пропуски, които са попречили на професионалния ви напредък, пише az-jenata.bg.

fallback
Още от Любопитно
fallback