fallback

Сериалът "Меган и Хари" сложи край на връзката между синовете на Даяна

Мълчанието от страна на Бъкингамския дворец беше оглушително

21.12.2022 | 08:21 Автор: Искра Ангелова

След като и шестте епизода от документалния филм на Меган и Хари бяха излъчени по Netflix, заваляха мнения от целия свят. Някои зрители подкрепиха херцозите на Съсекс и ги поздравиха за смелостта да говорят откровено за случващото се в кралското семейство, но други ги разкритикуваха, че се опитват да излъжат и да се направят на жертви.

Дълго време обаче мълчанието от страна на Бъкингамския дворец беше оглушително. Очакваше се кралското семейство да излезе с официално становище, колкото и малко да бе то, но това не се случи. Принц Уилям и Кейт Мидълтън, които на няколко пъти бяха зачекнати и показани във филма, също останаха безмълвни. И докато все още няма официално становище от най-близките хора на принц Хари, то такова се появи от кралски източник, живеещ в двореца.

Най-големият въпрос, който чака своя отговор, е дали отношенията между принцовете Хари и Уилям ще се влошат още повече, или мъката, която се четеше по лицето на по-малкия син на принцеса Даяна, ще е причината, която ще сдобри двамата братя. По време на един от епизодите Хари разказа за случка от март 2020 година, в която Уилям му се разкрещял заради решението му да напусне кралското семейство и да се премести с Меган и Арчи в Америка. По думите на малкия принц, баба му и баща му също са присъствали на свадата, но не са направили нищо, за да я потушат.

Другият камък в градината на Уилям беше обвинението от страна на Хари, че е нарушил пакт помежду им, в който са си казали, че прес офисите им няма да се атакуват. Според херцога на Съсекс обаче брат му не е спазил уговорката и е започнал да разменя истории с медиите, за да защити себе си и семейството си, като в същото време "хвърля под автобуса" Хари и неговите близки.

"Мисля, че това беше. Връзката между тях приключи", казва източник от двореца. По думите на друг запознат между двамата братя се е настанило огромно недоверие и затова Уилям отказва да говори с Хари. По думите на близък до принца на Уелс, той се притеснява, че всичко, което каже или напише на брат си, може да се появи в телевизията или в следваща автобиография.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

fallback
Още от Любопитно
fallback