Хороскоп за 18 декември: Раците да проявят инициатива, Козирозите ще са убедителни

Рибите да не остават сами у дома

18.12.2022 | 08:45 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 18 декември: Раците да проявят инициатива, Козирозите ще са убедителни

Какво ви очаква в неделния ден според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не предприемайте никакви финансови операции освен покупките. Няма значение дали ще са само ежедневните, или ще търсите и коледни подаръци, нито пък дали ще ги правите реално или по интернет. При всички случаи самото занимание ще ви достави удоволствие.

Телец

Независимо, че е почивен ден, посветете част от времето, с което разполагате, за оформяне на тактиката и стратегията, необходими за изпълнение на професионалните задачи. Ще си осигурите условия за ускоряване на изпълнението им, а оттам и за обмисляне на детайлите.

Близнаци

Колкото по-дълго се намирате в публичното пространство, толкова по-доволни ще се чувствате. Организирайте си някакво развлечение, за предпочитане с приятели, но и с възможност да общувате с нови хора. Контактите с тях ще тонизират въображението ви.

Рак

Проявете инициатива, ако искате да реализирате поне едно свое желание. Повярвайте на класиците, един уважаван техен представител беше написал, че: "лозето не иска молитва, а иска мотика".

Лъв

Въздържайте се от участие в спорове дори на безобидни на пръв поглед теми. Аргументите ви няма да получат одобрение, а и ще настроите събеседниците срещу себе си. Излишно е да влагате време и нерви.

Дева

Започнете деня с въвеждане на ред около себе си и най-вече с подреждане и класиране на документите. Ще откриете задача, за която сте забравили и не сте я свършили. Хубавото е, че все още разполагате с достатъчно време за изпълнението ѝ.

Везни

Би било полезно да се погрижите лично за себе си. Отидете на зимната пързалка, организирайте си посещение на минерален басейн, сауна или спа процедура. Укрепвайки физиката, ще стабилизирате и психическото си състояние.

Скорпион

Опитайте да си създадете, доколкото е възможно, ясен план за организацията на коледните празници. Естествено е, че няма да можете да предвидите всичко, но дори и да е в най-общи линии, пак ще ви е от полза.

Стрелец

Избягвайте прекалено откровените изказвания, с които бихте могли да засегнете нечие самочувствие. Съобразявайте се с характера на събеседниците си, не ги провокирайте и ще си осигурите един прекрасен почивен ден.

Козирог

Убедителни сте. Подходящо е да проявите инициатива спрямо разговори, които към момента са "ударили на камък" като например споразумения с роднини и съседи. Този път ще постигнете желания резултат, пише az-jenata.bg.

Водолей

Неволно ще попаднете в някакви странни, сложни, дори леко неприятни ситуации. Оставете интуицията да ви води. За пореден път ще успеете да се "измъкнете сухи от водата".

Риби

Не оставайте сами у дома, за да избегнете възможността да ви изпълнят мрачни мисли. Развлеченията, коледните базари и други места, където можете да се заредите с прекрасно настроение, са достатъчно много, за да си губите времето, стоейки между четири стени.

Снимка: Pixabay