fallback

Хороскоп за 17 декември: Възможни проблеми за Стрелците, Везните да обърнат внимание на себе си

Близнаците да не се поддават на провокации

17.12.2022 | 07:48 Автор: Вяра Димова

Какво ви очаква в съботния ден, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Прекалено импулсивни сте, постарайте се да не участвате в спорове и дискусии. Ако близките ви отправят критика или забележка, помислете върху нея, вместо да се противопоставяте.

Телец

Нито една от задачите ви няма да е спешна. Използвайте част от времето, с което разполагате, за домашно-битовите занимания. Въздържайте се от прекалени претенции спрямо близките си.

Близнаци

Не реагирайте на провокации. В случай, че се намирате в голяма компания, където има и непознати, оставете интуицията да ви насочва. Няма да ви подведе.

Рак

Необходимостта да съдействате на член от семейството или на много близък роднина ще промени програмата ви и може би ще се наложи да се откажете от набелязано пътуване. Не съжалявайте. В рамките на деня ще имате възможност и да се позабавлявате.

Лъв

Непредвидена покана за среща с приятели ще ви завари неподготвени, но и ще ви зарадва. Включете се, ще впечатлите всички с визията и маниерите си, но не се престаравайте, дръжте се естествено.

Дева

Действайте с умерено темпо и не позволявайте на никого да се намесва в решенията ви. Обмисляйте ги така, сякаш няма да разполагате с възможност за корекции и ще стигнете до правилния вариант.

Везни

Желанието ви за вълнуващи емоции ще е просто неудържимо. Създайте си развлечение или посветете част от деня на хобито си, но не се включвайте в авантюри.

Скорпион

Ще се наложи да се справите с някои проблеми от личен характер. Не се изкушавайте от мисълта да възстановите стара връзка. Необратимо ще навредите на текущата.

Стрелец

Проблем, с който преди време сте се занимавали, но не сте успели да довършите окончателно, отново ще излезе на дневен ред. Преценете обективно дали има смисъл да се заемете отново или ще е по-ефективно да оставите ситуацията такава, каквато е.

Козирог

Във ваш интерес е да овладеете емоциите, особено ако се налага да водите разговори, засягащи личните отношения. Помислете разумно дали разполагате с достатъчно убедителни аргументи в своя полза и ако имате дори минимално съмнение, намерете начин да отложите процеса.

Водолей

Няма занимание, което би могло да ви затрудни. Ако сте отложили разни досадни дейности, правейки се че не ги забелязвате, точно сега е моментът да ги довършите.

Риби

Преценете настроението си и ако установите, че сте раздразнителни и имате нужда от уединение, осигурете си го. По-безболезнено ще е да предупредите близките да не се занимават с вас за известно време, отколкото да се изпокарате с всички, пише az-jenata.bg.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback